Gamma csaptelep vélemény?
Figyelt kérdés
Mennyire minőségi az említett márka csaptelepjei? Használ valaki olyat? Meg lehet venni?2022. máj. 20. 07:24
1/6 anonim válasza:
Ha az azonos helyre kerülő gamma csaptelep súlya nagyon hasonló egy Grohe, Mofém... csaptelepéhez, az már majdnem jót jelent. Ha hozzájuk képest pille súlyú akkor a semmire való kategória. Ezen kívül a betét anyag lenne a lényeg, és kerámiának kéne lennie.
2/6 anonim válasza:
Ha réz a belseje akkor ok. Mást ne vegyél!
4/6 anonim válasza:
Nálunk volt a konyhában és pocsék minőségű.Kb.két hónap után lejött a festék,ez egy fehér konyhai csap volt,pedig vigyáztam rá.A víz folyása közben hangos sípoló hangot adott ki.Én kidobtam.Miniwebshop?
5/6 A kérdező kommentje:
Igen a miniwebshopon néztünk volna fürdőszobabútort csappal meg akkor csapteleppel.
2022. máj. 20. 22:35
6/6 anonim válasza:
Nekünk is a Gamma Decor csaptelep van a miniwebshopból, mosogatóval együtt lett véve 1,5 éve. Olyan kegyetlen hangos vízfolyás közben, hogy nem lehet megmaradni tőle, az egybe nyitott konyha-étkező-nappaliban a TV-t nem hallod tőle!!!
Egy ipari hulladék! A betét miatt olyan, az lenne nagyon gyenge?
Milyet, milyen márkát érdemes helyette venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!