Átverték a két családot, vagy valós munkadíjak lehetnek ezek? Hajdúböszörmény és Eger. 242.000 forint, illetve 167.500. Részletezés alább.
Figyelt kérdés
Egyik lakásban egy 4 m széles, 5 m hosszú helyiséget kellett 2X glettelni, csiszolni, majd 2X lefesteni, ez került 242.000 forintba (plusz áfa, plusz anyag, plusz parkolási díjak). Öt nap alatt végzett a mester egymaga vele.
A másik ismerős család házánál két szobát kellett lefesteni (jók voltak a falak, nincs glettelés), takarással, 2X festéssel, takarítással, visszapakolással volt ennek munkadíja 167.500 forint (plusz anyag, áfa, stb), három nap munkaért.
Azt azért tegyük hozzá, hogy mindkét festő számlaképes, referenciákkal, valós adatokkal festett. Egyikük minden munkafolyamatra kiterjedő, részletes szerződést készített. De ez innen akkor is szép summának tűnik.
2022. máj. 12. 19:50
21/21 anonim válasza:
En nem festo vagyok, edesapam az neki jartam regebben sokat glettelni, csiszolni . Ismerosoknek neha elmegyek dolgozni akkor 1 helysegert 100-150 kozt szoktam kerni . De a 150 az mar olyan munka hoy teljes szoba glettelese 2x csiszolva, portalanitva, festve es feltakaritva . 3-4 nap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!