Mit ajánlotok erősen nikotinos falra?
Akkor verd le a vakolatot.
Ha az is kevés neked, akkor a téglát is.
Vagy szólj a helyi sámánnak.
Teljes festés. A lakás amit vettem durvàn tele volt dohányozva. A festők átkaparták a falakat, 2 réteg glett, 2 réteg festék: teljesen eltűnt a szag, minden egyéb vegyi kezelés nélkül.
Nem akartam elhinni a festőnek amikor az elején mondta, de mondta h garanciát vállal, hogy sehol nem fogom érezni. Ez egy panel volt, lehet a tégla mas.
Le kell bontani vakolatig, ha nagyon nagyon gáz, akkor téglàig, a padlót azt betonig, aztán két hétig ki kell csapni minden ablakot, hogy kimenjen a szag. Aztán lehet vakolni, aljaztkiegyenlíteni, glettelni, burkolni, festeni. Meg fog szűnni a szag is.
Természetesen a bútorokat is ki kell dobni egytől egyig, hogy ne legyen bűz. Ha sárga a kád/fürdőkagyló, stb. Még igazából én azt is lecserélném. Utálom az ilyen hàzakat, de szeretek a "romból" várat építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!