Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Beko gépekkel kapcsolatban...

Beko gépekkel kapcsolatban kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
Kinek milyen gépe van, mióta, volt-e vele baj? Milyen a szerviz háttér? Stb...
2022. máj. 4. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Alsó-közép kategória. A starlight kínai hulladékoktól egy fokkal jobb. Meg aztán attól függ, mire használod. Ott van pl a mosógépük. Egy embernek heti 6 kg ruhához elmegy, de 3 gyerekes háztartásba ahol 20-30 kg szennyes keletkezik minden héten ott gyorsan elpusztul.
2022. máj. 4. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem hűtőm van és elnyűhetetlen. Nagyon elégedett vagyok vele.
2022. máj. 4. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, a felét lehagytam!

9 vagy 10 éves, még nem kellett javíttatni, így szervízről nem tudok semmit mondani.

2022. máj. 4. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem részben Whripool legalábbis a szivattyúja dettó ugyanaz mint amit azokhoz kapni. Az előző mosogatógépem Beko márka volt, és cirka 11 évig bírta. Bár még húzta volna, de a szivattyúja mindig is egy problémás darab volt benne, az elcseszett megoldású szimeringjével, amit nem lehetett cserélni, mert még összesütés előtt tették a csigába. Itt mindig volt némi szivárgás, aminek pár csapágyszett látta kárát. Ilyen 1000Ft-os tétel, magam cseréltem, ezen felül egy labirintus nevü eleme vízkövesedett 1x el (nem vicc ;) )

[link]

De a sósav megoldotta.

Ezen felül még a beépített sütőm volt ilyen márka. Nem egy nagy teljesítmény, mert légkeverés nélkül elég gyengén fűtött, de ha ment, akkor nem volt gond, viszont a zománcozása elég gyenge, és meg is pattant pár helyen, onnantól meg kiette a rozsda a lemezt. Más baja annak se volt, csak ezt miatt ment a szemétre.

2022. máj. 4. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
A Beko minden, csak nem alsó-közép kategória. Megbízhatóságban a csúcskategóriás gépekkel vetekszik!
2022. máj. 5. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
A török űrtechnika 😅
2022. máj. 5. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Bekonak van al-kozep- es felsokategoriaja is, Angliaban surubben talalkozol a marka premium kategoriaju keszulekeivel.

Szerintem sosem a markat erdemes nezni, hanem a hasznalati celzatot. Mert ha egy Beko 50 ezres eloltoltos 5kg 1000centris mosogepet veszel a 2 kolkodnek meg a munkas ferjednek es mosol minden masnap, valoszinuleg tonkremegy ugy 2,5-3 even belul es elegedett sosem leszel igazan.

De ha ezt a tipust egyedulallokent, paroddal, esetleg nyugdijaskent hasznalod tokeletesen kiszolgal ugy 7,5-8evig.

Alkatresz ellatasa szerintem tokeletes.

Hiaba markazol ha a bosch is torokben gyartat KINAI alkatreszekbol, vagy ha az indesit ariston whirlpool mosogepek egy marka alatt gyartodnak szlovakiaban.

De ide tudnam meg sorolni, az zanussi,electrolux,aeg keszulekeket is. Egy gyar es az electrolux a “fo”. Az electrolux mosogepeket franciaorszagban rakjak ossze.

Teljesen mindegy, inkabb arra figyelj hogy alkalmazasi celzattal valassz keszuleket, es ezt kovetoen erdemes megnezni a kezelopanel szigeteltseget a keszuleknel ugyanis ez lesz a legelso ami tonkremegy a gepen es nem a motor. De a legdragabb is ;)

Tovabbiakrol keresgelj a neten..

Egy volt marka promoter :)

2022. máj. 8. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a gázos főzőlapom és a beepitett sütőm is beko. nagyon szeretem mind a kettőt.
2022. máj. 8. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
Hűtőszekrény kiválóan működik.
2022. máj. 10. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!