Ajtócserénél, ha pontosan 78 cm széles nyílás van, akkor vehetek pont ekkora méretű ajtót (tokkal együtt ennyi) vagy pár cmvel kisebbett kell nézzek, mondjuk 76-st?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 18:01
1/8 anonim válasza:
Na ennyiféle választék azért nincsen,csak a méretere gyártottaknál.
Plusz -minuszban majd aki berakja,a tokhoz igazitja nyílást.
2/8 A kérdező kommentje:
Pedig van. Ezért érdekel, hogy 78-ast is vehetek, ami pont akkora mint a rendelkezésre álló hely, van nem szabad ennyire kicentizni? Én fogok ajtót cserélni. Még soha nem csináltam.
2022. ápr. 20. 18:15
3/8 A kérdező kommentje:
*vagy
2022. ápr. 20. 18:16
4/8 anonim válasza:
Ha te fogod cserélni vedd a 76 ost .Lessz egy kis luftod nem biztos ,hogy a nyilás tökéletesen egyenes .
5/8 mindentudó99 válasza:
76 ost vegyél. Körbe tudod fújni pur habbal
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És a tok méretének van jelentősége? Most 9es, de amit kinéztem az 10es. Vagy ez az 1 cm nem számít?
2022. ápr. 20. 19:54
7/8 anonim válasza:
Mi a 9 és a 10? Nem a fal vastagsági mérete?
8/8 A kérdező kommentje:
Gondolom igen. Most 9-es a tok. Amit kinéztem,, arra pedig az van írva, hogy 10 cms blokk tokkal rendelhető. Gondolom emiatt az 1 cm miatt kicsit kintebb lesz egy vagy másik oldalon. Mivel még nem építettem ajtót, így csak feltételezek
2022. ápr. 21. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!