Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ez a térkő szakszerűtlenül...

Ez a térkő szakszerűtlenül lett lerakva?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Térkövezés van nálunk a garázs előtt. A szaki szólt tegnap, hogy nem egyforma színüek a térkövek, ezért csíkos és foltos lett a rakás.

Ma esett az eső és sokkal jobban látszik.

Fotó:

[link]

Szerintem viszon elkövetett egy alap szakmai hibát, vagyis csak egy raklapról szedte a köveket rakás közben és nem vegyesen több raklapról.

Úgy tudom, hogy nem egyformák a különböző gyártások, árnyalatnyi különbség lehet közöttük, ezért kell vegyesen szedni a köveket. Úgy tudom, hogy ez alap szabály csempézés, járólapozás, úszópadló lerakásakor és térkövezéskor is.

Tényleg szólhatok ezért, hogy rosszul lett rakva, vagy el fog múlni a csíkosság, ahogy az eső kidolgozza a cementet és a mészport a kövek tetejéről?

#térkő #viakolor #kert felújítás
2022. ápr. 9. 12:59
1 2 3
 1/22 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Nem férni hozzá a képhez.

De ha valóban ez a gond, akkor ugyan szakszerű a lerakás, de esztétikailag kifogásolható.

2022. ápr. 9. 13:03
 2/22 A kérdező kommentje:
2022. ápr. 9. 13:04
 3/22 A kérdező kommentje:
Adtam engedélyt a képhez és egyel előttem van egy másik javított link.
2022. ápr. 9. 13:05
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
Ez szerintem nem gyártási szín különbség, hanem konkrétan legalább 2 különböző szín.
2022. ápr. 9. 13:09
 5/22 A kérdező kommentje:

Még egy kérdésem lenne. A térkő egy helyen a régi járda folytatása lett, ahol ezt külön mondtam is, hogy ez egy járda lesz. A térkő síkja egy centivel a régi járda alatt van, nem egy síkban. Nagyon bosszantó. Szerintem mindneki itt fog megbotlani. Ott még folyamatban van a munka.

Erre lehet kijavítást kérni?

Kép:

[link]

2022. ápr. 9. 13:10
 6/22 anonim ***** válasza:
A google drive -on nem tudja más megnézni a képet, csak te.
2022. ápr. 9. 13:25
 7/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet hozzáférni a képhez sajnos. Máshova töltsd fel.
2022. ápr. 9. 13:43
 8/22 anonim ***** válasza:

Én meg tudtam nézni a képeket...

Szerintem a járdánál ez a szintkülönbség gáz. Ezt ne hagyd így.

A színhez nem tudok hozzászólni, engem nem zavarna. De a szintkülönbséget nem fogadnám el.

2022. ápr. 9. 14:20
 9/22 anonim ***** válasza:
Ez a térkő szín nem fog megváltozni.Talán ahol vetted,elcseréltek egy raklapot.A járda lapját meg sűllyezteni kell,kivitelező híbája .
2022. ápr. 9. 14:28
 10/22 anonim ***** válasza:

Az a pirosság a mester vére, akit agyoncsaptatok vascsővel?

Ez tuti színhiba, ez vegyesen rakva is okádék lenne.

2022. ápr. 9. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!