Otthonfelújítás - asztalos nem ad számlát?
A felújítási program keretében teljes felújítást végzünk, a támogatáshoz szükséges szerződés és számla a vállalkozótól.
Az asztalos nem adna számlát arra hivatkozva, hogy dupla annyi lenne úgy az ár.
Nem értem, ha KATA-s akkor nulla ÁFA-s, ha meg cég, akkor is csak 27% az ÁFA...
Ha el is fogadjuk számla nélkül, akkor pl előleget hogy utaljunk neki? Valamivel be tudjuk biztosítani magunkat?
Szerintem is mindenképp keress másik asztalost.
Én már túl vagyok az egészen, mindenki tudott számlát adni, semmi gond nem volt.
A mi "családi asztalosunk" mindig megkérdezi, hogy kérünk-e számlát. Ha kérünk, akkor 27%-kal drágább lesz a bútor, kész. Bele kell kalkulálni ez van, vagy ha nem tetszik, keresni kell másik szakit.
Ha jól értem akkor te nem ismered azt a szakembert, akit megbíznál, így pedig ha nem kérsz számlát, semmi nem lesz a kezedben, hogy te munkával bíztad meg és pénzt adtál neki. Ez azért nagy bizalmi játszma, főleg ha sok pénzről van szó, nem csak egy komódról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!