Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Jogos a férjemtől, hogy azt...

Jogos a férjemtől, hogy azt mondja, hogy mivel minimálbérem van, ezért nem szólhatok bele a felújításba és az új lakberendezésbe, ennyi pénzzel, ne legyenek kivánságaim, az van, amit ő akar?

Figyelt kérdés

Teljesen felújíja a 35 éves, soha fel nem újított közös lakásunk . Berendezést is. Mivel kevés a pénzem, nem érdekli a véleményem, szerinte, ha nem fizetek, nincs beleszólásom, nem számítanak az elképzeléseim,olyan lesz, amilyet ő akar, se elrendezéshez, se szinekhez, butorokhoz nincs közöm, majd ő rendez mindent. ( ahogy mondja, miket tervezett, már most nem tetszik, utálni fogom)

Más örülne,hogy alátolnak egy felújított lakást, nemhogy, hogy neki legyenek róla elképzelései, hogy milyen színű csempe, fal legyen pedig vagy milyenek legyenek a bútorok, szőnyegek, ha egyszer nincs rá kerete?

2022. márc. 13. 06:26
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Bocsi, a pedig szó véletlenül került bele telefonnyomkodás közben.
2022. márc. 13. 06:28
 2/26 anonim ***** válasza:
85%

Ugye egy család, házasság az közös alapot teremt, ahol közös minden.

Jelezd neki, mennyi a főzés, takarítás stb költség amit végzel. Vagy fogadjon bejárónőt.

2022. márc. 13. 06:47
 3/26 anonim ***** válasza:
93%
Egy ilyen gondolkodású férjjel nem érdemes együtt élni. Nem tart egyenrangú társnak, így nehéz lehet a közös élet vele. Belegondolni is rossz egy válásnál miként osztaná meg a közös vagyont.
2022. márc. 13. 06:53
 4/26 anonim ***** válasza:
93%
Sosem mondanék ilyent a feleségemnek. Milyen házasság lenne az ilyen? Közös élet, közös otthon, nekem és neki is fontos, hogy mindketten jól érezzük benne magunk. A színeket és a bútorokat közösen választjuk ki, a műszaki eszközöket rám hagyja, én meg rá a kiegészítőket.
2022. márc. 13. 07:23
 5/26 A kérdező kommentje:
Akkor is, ha kevesebbet keres engeded, hogy beleszóljon, legyen olyan, amit ő választ akkor is, ha neked kell helyette kifizetni?
2022. márc. 13. 07:39
 6/26 anonim ***** válasza:
89%
A te férjed, te ismered! Nyilván nem hirtelen, egyik napról a másikra lett ilyen.
2022. márc. 13. 07:51
 7/26 anonim ***** válasza:
90%
4-es vagyok. Ahogy már írtam, közösen választunk a főbb dolgokban. Ez független attól, hogy ki mennyit keres. Igaz külön számlánk van, de nincs én pénzem és te pénzed, csak mi pénzünk van. Én sem fizetek helyette semmit, ahogy ő sem helyettem. Mi fizetünk érte.
2022. márc. 13. 08:04
 8/26 A kérdező kommentje:

7.

Csak ő takarít, vásárol a közértben, mos-vasal, nyír füvet, neked semmi dolgod, ezzel tompítja a fizetés különbséget és éri el, hogy egyenrangúak legyetek, mert ha kiszámolnátok a háztartásimunkák "árát", ha mást bíznátok meg az elvégzésével, akkor már majdnem egyenlő lenne amivel hozzájárultok?

2022. márc. 13. 08:09
 9/26 anonim ***** válasza:
82%
Mi tavaly újítottunk fel. Mindenben közösen döntöttünk, hiszen mindketten a lakásban élünk. Nagyon fontos, hogy mindketten jól érezzük magunkat a lakásban. A lakás a férjemé, még ő hozta a házasságba. Ő keres többet. Mégse fordult meg a fejében, hogy ne kérje ki a véleményemet. Ezentúl akkor főzz egymagadra. Mert mi az már, hogy neki is főznöd kell. Ez kb ugyanaz a szint.
2022. márc. 13. 08:18
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
Mennyi ideje vagytok házasok? Mennyi idősek vagytok? Bevallom, én a helyedben komolyan elgondolkodnék a váláson. Ha vki ennyire nem vesti figyelembe a véleményemet, mi tetszik nekem, hogyan érezném jól magam, az nem a társam. Ha gyereket válkalnátok,,és te otthon maradsz a gyerekkel, ez még rosszabb lehet. Én lépnék az ilyen kapcsolatból. Ha csak magának újítja fel a házat, lakjon ő ott egyedül. És fizessen ki téged.
2022. márc. 13. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!