Mivel tegyem esztétikusabbá olcsón a garázsom padlóját?
Sima beton padló van a garázsomban, viszont szeretném szebbé varázsolni egy olcsó, de praktikus megoldással.
Az fontos lenne, hogy ne legyen sokkal magasabb, mint most.
Válaszokat előre is köszönöm.
Ha van művészi hajlamod (vagy ismersz ilyen embert), akkor fessél valami szépet a betonra. Ennél olcsóbb nincsen.
Egyébként sok értelme nincs. Ha otthon leszel, az autód úgyis általában bent fog állni, vagyis takarni fogja a padló legnagyobb részét. Ha meg nem vagy otthon, úgysem látod.
Nem sima a felülete sajnos. Mármint nem olyan, mint például egy tükör felülete.
Festésen én is gondolkodtam amúgy. Csak attól tartottam, hogy hamar elkopik, és csúnya lesz.
Fagyálló járólap vagy műgyanta - garázsba ezeknél esztétikusabb szerintem nincs.
Műgyantából egy átlagos kiszerelés például: 6 kg vödörben, ami 20-30 m2-re elegendő, 50 ezer Ft.
Járólapból pedig garázsba mindenképp fagyálló javasolt, mert garázsokban általában nincs fűtés + amikor nyitva/nyitogatva van az ajtó, a téli hideg könnyen tönkreteheti!
Ilyenre gondoltam én, mint a műgyanta. Utánanézek. Köszi szépen.
Meg mindenkinek, aki válaszolt.
Esetleg ha erről a műgyantás dologról van személyes tapasztalat, akkor azt megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!