Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szúnyoghálót csináltattam, de...

Szúnyoghálót csináltattam, de a fenti részén van egy 6-8 mm-es hézag. Hogy lehet esztétikusan korrigálni?

Figyelt kérdés
Sajnos aki a méretet vette az ablakról elnézett egy szűk centit (valószínűleg a redőny fenti tokja miatt ami ráadásul nem is vízszintes), így van egy nagyobb rés a háló fenti kerete és a redőny tokja között. De így a szúnyoghálónak semmi értelme. Hogy, milyen módszert tudnátok ajánlani hogy korrigálhassak? Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

2020. júl. 3. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Egy centivel feljebb csavarozod
2020. júl. 3. 15:33
 2/8 A kérdező kommentje:
De akkor meg alul lesz egy centis rés...
2020. júl. 3. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Valami a hálóval színben megegyező (gondolom fekete vagy fehér) textil vagy műanyag szalagot ragasztanék rá jó erősen. Ami mondjuk félbehajtva másfél-két centi és a fél-egy centire fogatnám bele a hálót, a többi meg a toldalék (ha így érthető).
2020. júl. 3. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Van öntapadós kefe méterbe, különböző vastagságba. Én olyant raktam fel.

[link]

2020. júl. 3. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:
29%
Húzd ki szilóval.
2020. júl. 3. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki a méretet vette, az nézte el? Gondolom ő is gyártotta le, vagy a cég, ahol dolgozik. Akkor mi a kérdés? Szólsz neki, hogy el lett rontva, az ő hibájából, úgyhogy javítsa ki. Kifizetted, de a céljának nem felel meg, kéred a hiba kijavítását. Nehogymár te kínlódj vele, ha a kivitelező rontotta el.
2020. júl. 3. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hibás teljesítés, javítást kérsz.
2020. júl. 4. 03:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ráadásul nem egy centivel nézték el, hanem legalább hattal.
2020. júl. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!