Kültéri házfalának a festésének az ár ajánlatát, még a festés megrendelése előtt kell kérni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, hogy miképp müködik mert én még soha az életemben nem rendeltem kültéri fali festőket. Előbb-utóbb nekem is el fog jönni ez a dolog, viszont senki sem akar ebben engem elméletileg megtanítani.#Kültéri fali festés megrendelése.
2022. márc. 3. 18:14
1/7 anonim válasza:
Felhivsz több festőt kérsz töllük állapotfelmérést és árajánlatot.A legszinpatikusabbat kiválasztod .
2/7 anonim válasza:
Bármire vonatkozó árajánlatot a munka megkezdése előtt kérünk, azért, hogy eldönthessük, hogy elfogadjuk-e az árajánlatot, vagy keresünk másik kivitelezőt. Tudom, nem egyszerű, sőt, léteznek vállalkozók, akik már az árajánlatért is ellenszolgáltatást kérnek.
3/7 anonim válasza:
Nyilván előtte. Nem is értem a kérdést.
5/7 A kérdező kommentje:
Jobban nem tudom megfogalmazni a kérdést nem az erősségem valahogy a nyelvtan.
2022. márc. 4. 21:23
7/7 A kérdező kommentje:
Ha nem tudnak normális választ adni nekem akkor inkább ne írjanak hülyeségeket nekem. Arról nem tehettem róla, hogy Autizmussal születtem és azért érdekel engem ez a dolog, mert előbb-utóbb nekem kell majd intéznem a kültéri színezés megrendelését.
És fontosnak tartóm, hogy időben meg tudjam majd tanulni ezt elméletben.
Csak sajnos a két hozzátartozóim akikkel egy lakcím alatt vagyok a testvérem és a párja barian nem engedi, hogy új dolgokat tanuljak amire szükségem lesz majd az életben de nem mindennapi lesz.
2022. márc. 5. 09:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!