Alsó kifolyású wc-t le lehet cserélni függesztette fali wc-re?
A kiállás közepe kb 28 cm-re van a faltól, azaz ha kb 33-rakot a tartókonzol lábait a faltól elvileg jó lehet. Aztán kartonozni és burkolni kell.
Persze ha van elegendő hely
Mivel ez nem erre lett kitalálva,én nem szorgalmaznám.
DE csak próbálkozzál vele ,bár a kérdésedből látszik,nem ennek a szakembere vagy .
Nagyon jól látod, hogy nem értek hozzá ->> ezért kérdeztem. De abban tévedsz, hogy ezzel próbálkoznék, nem próbálkozom vele, hiszen egyelőre csak tájékozódni próbálok << - mivel nem értek hozzá. És ezért kérdeztem vissza, hogy jól értettem-e, hogyan lenne megvalósítható.
Nem kioktatásért írtam, hanem infoért/tanácsért. Az első mondatod hasznos meglátás, nem akarom szivatni magam. Az első kommentelőtől kapott HASZNOS hozzászólások alapján már én is látom, hogy így tökre nem is lenne praktikus. Nem értem a második mondatodban mért kellett ilyen lekezelőnek lenned. Remélem, sikerül helyre billenned, és feldolgoznod bármi miatt is van benned ez az agresszió, amire én semmivel sem adtam okot, és legyen szép estéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!