Mik a tapasztalatok a beépített tartályos, függesztett fali wc-kel kapcsolatban?
- Volt aki szívott a beépített tartály miatt, mikor valami elromlott és javítani, cserélni kellett valamit? Az üzletben azt mondták, hogy mivel már szerelőnyílás is van rajtuk, ezért nem jelent plusz gondot a javításuk, (de egy eladó úgyse mondaná, hogy nem ajánlja). Ha mondjuk cserélni kéne valamiért,akkor az jóval körülményesebb, ha beépített, de jó esetben évtizedekig szolgál egy wc tartály, vagy rosszul gondolom?
- Falra függesztett wc-vel milyen válaszfalnál nem lesz gond, miből és milyen vastag fal kell hozzá? Mire kell figyelni ahhoz, hogy később ne szakadjon ki/le a falból? (nem én raknám fel,de azért szeretnék képben lenni).
(eredetileg hagyományos wc-t szerettem volna, de elég kicsi a hely, és állítólag a beépített tartályos fali wc helyigénye a legkisebb,ezért az jobb megoldás lenne, de nem tudom, nem problémásabb-e)
Akinek van vele tapasztalata, ajánlja a beépített, falra függesztett kialakítást?
"és állítólag a beépített tartályos fali wc helyigénye a legkisebb,ezért az jobb megoldás lenne, de nem tudom, nem problémásabb-e"
Ez csak akkor igaz, ha olyan vastag a meglévő fal, hogy abba rejthető a tartály. Ha egy külön "dobozt" kell a fal elé építeni, akkor már hely szempontjából nem éri meg, jobban jársz a felső tartályossal.
A függesztés miatt ne aggódj, egy olyan fém keret tartja a wc-t, ami a padlóba is rögzítve van. Nálunk csak két réteg gipszkarton került a fém keretre, gond nélkül tart, pedig több 100 kiló feletti ember is rendszeresen használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!