Hol van Budapesten vagy környékén olyan nagy választékú csempebolt, ahol azonnal, készletről lehet vásárolni?
Tehát nem olyan üzletre gondolok, ahol lehet rendelni minta alapján, és hosszabb idő, amíg megjön, hanem ahol sokféle ki van téve, és azonnal vihető is, ami tetszik, a kellő mennyiségben.
Szóval mint egy OBI, csak jóval nagyobb választékkal.
Nincs.
OBI, Praktiker...
Ez viszont hálózat, tehát a gépben meg tudják nézni - webshopban te is meg tudod nézni -, melyik áruházban van nagyobb mennyiség, és akkor oda elautózol és meg tudod venni azonnal.
Még a Szatmárit mondanám.
Egyébként Google + körtelefon és akkor célirányosan mész a csempeboltokba.
Célirányosan csak akkor mehetek a boltba, ha már tudom, mit akarok venni, de ugye éppen az a probléma, hogy böngésznék helyben, ahol ki van rakva a csempe, hogy kiválasszak valamit, ami tetszik, de olyan boltban nem akarok böngészni, ahol rendelni kell mindent.
Ez a Szatmári jó tipp, köszi, elég nagynak tűnik, megnézem majd, hogy miből van bolti készletük.
Ránéztem, érdekes, a Szatmárinál nincs a webáruházban csempekínálat, pedig a reklámújságjukban mindig van.
Kerestem és találtam egy olyat, ami webáruház is, 415 csempe van fenn a honlapjukon és 3 hatalmas budapesti bemutatótermük van.
rustic.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!