Mennyibe kerülne kb. ez a felújítás?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt így nehéz megjósolni, de nógrád megyei árakon, egy 106 nm-es, egy szintes családiháznál gázfűtés felújítás, víz, villamos vezetékek cseréje, tető héjazat csere, festés burkolás, fürdőszoba felújítás hozzávetőleges költsége érdekelne. Jelenleg egy régi gázkazán van, régi, rozsdás csövekkel, ami teljes korszerűsítésre szorul, a tető szerkezetileg elfogadható, de a cserép már nem. Volt beázás is hosszabb ideig, 4 db kb. 50cm átmérőjű beázás van. Fa födémes, a sár tapasztást több helyen bemosta a víz, az is kérdés, hogy ez a gerendákban okozott-e kárt... Láthatóan nem, de félek, hogy a nem látható helyeken elkorhadtak. Jelenleg már nem ázik, nem tudom, így a fa födém megmenekült-e. 1970-es években épült a ház. Minden luxust nélkülöző, alap minőségű szintet belőve.2022. febr. 22. 09:02
1/3 anonim válasza:
Min. 15 millió, de 20 millióból már szerintem biztosan kijönnél.
2/3 anonim válasza:
Helyazat csere ha cainaltatod kb a cserep araban megszoktsk csinalni nalunk . A furdoszobat nem irtad mekkora de kb 1,5-2 m bol kijonne kompletten . A futes jo kerdes de igeny szerint lehet 1.5 m tol akar 3-4 m ig is . Anyagoktol fugg es hogy hol vezeted el . Falon kivul belul padloban . Altalaban aki a futest megcsinalja a vizes munkakat is megoldja felarasan . Burkolast felenk burkolo nm2 araban vagymagasabban szoktak valalni .
Festes szobankent kb 150 ezer . De abban benne van mar a teljes glett nem csak atguritja . A villanyvezetek athuzasa egy ekkora haznal kb 2 m anyaggal . Es ezek ugy ennyik hogy te keresed hozza az osszes embert . Generalkivitelezesben kb 1.5-2 x arat szamolhatsz .
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, külön a részletes választ!
2022. febr. 23. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!