Nem tudom melyik kategória, vettem egy konyhai gépet webáruházból. A futártól kértem, bontsuk ki, mielőtt átveszem, de azt mondta, csak ha kifizettem, utána adja át. Azt mondta ő csak leszállítja, ha bármi gond van a forgalmazóval intézzem?
Figyelt kérdés
Azonnal kibontottuk, a bontást videóra vettük. A termék három helyen volt eltörve. Nem olcsó kategória, visszaküldhetem, visszafizetik a pénzem? Mi az eljárás ilyenkor?2022. febr. 15. 21:28
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, el is indítottam az ügyet. Ahogy megoldódik, (így vagy úgy), mindenképp megírom nektek.
2022. febr. 16. 21:01
12/15 anonim válasza:
Nagyon sokat rendelünk netről. Amikor tudom hogy törékeny jön akkor kifizetem és mondom neki várj egy percet kibontom, és eddig minden futár várt. Nem fèl órát 2-3 percet és nem volt törött. Én ezt a jegyzőkönyves dolgot egy cég honlapján olvastam hogy csak így fogadják el, hogy a futár felveszi a jegyzőkönyvet. Különben te is összetörheted. Így jártam el telefon, mosogató tálca, szélvédő vásárláskor és mindig várt pár percet a futár a jegyzőkönyv miatt.
De fizetni kikell hiszen nem adhatja oda másképp.
13/15 anonim válasza:
2: "Ez úgy működik hogy kifizeted és utána ott a futàr előtt kibontod" - Te is tudod, hogy ez nem így működik. Általában a futár azt sem várja meg, hogy becsukd az ajtót, rohan elfele. Majd megvárja, amíg kicsomagolod... :D
14/15 A kérdező kommentje:
Hú, ez egy régi kérdés volt, a webáruház szó nélkül fizetett, vissza sem kellett küldeni a terméket. Utána vettünk volna (boltban) egy ugyanolyat, tanulva az esetből, mielőtt ideadták, kibontattam. Az is törött volt, így azt nem is kértem. Végül egy teljesen más fajtát vettünk, harmadjára már nem kísérleteztem vele.
2023. júl. 23. 21:50
15/15 anonim válasza:
Akkor nagy szerencséd volt, gratula! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!