Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szerintetek melyik a jobb...

Levente87 kérdése:

Szerintetek melyik a jobb kondenzációs gázkazán: Ariston vagy Baxi?

Figyelt kérdés
Sziasztok, anyagilag és szervizileg erre a kettore van lehetosegem... ti melyiket vemnetek meg? Valaszotokat elore is koszonom

2022. febr. 9. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
12%
Én biztos hogy egyiket sem.Engem ne kötelezzen el egy szerviz se maga mellé.
2022. febr. 9. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ariston olcsó modelljeivel rengeteg probléma van, a készülék szerelők, ha meghallják, hogy Ariston köpködni kezdenek.Szerintem itt érdeklődj : [link]
2022. febr. 9. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Baxi van 5. éve. Alapjában véve meg vagyunk vele elégedve, viszont minden évben kötelező szerviz van és ajánlott is tisztíttatni évente, ami mindig elvisz egy csomó pénzt, még ha nincs is baja. Idén 20.000,- Ft volt a szervizelés, most emelték. Ki lehet számolni, hány év alatt fizetem ki a kazán árát a szervizelésekkel.
2022. febr. 9. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Aristonbol meg ha tudsz venni 2020 as gyartasut akkor azt megveheted . Az megjo. 21 tol sok hibaja van . Baxit nemismerem .

De ha nem surgos a csere gyujtsetek meg hozza es bosch-t vegyetek .

2022. febr. 9. 16:33
 5/5 anonim válasza:
Aristont vettem 2019ben. Életem legrosszabb döntése volt! Panel hibásak , cserélnem is kellet, elektróda is meghibásodott 1 év után. Minden évben szervízeltetnem kel. Baxit nem ismerem, de soha többé ARiston!
2022. szept. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!