Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan lehet falban elvezetni...

Hogyan lehet falban elvezetni a hdmi kábelt?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én 32-es PVC csőben vittem el. Mikor tönkrement simán kicseréltem, úgy hogy rákötöttem az újat a régire és kihúztam a régit a csőből.
2022. febr. 7. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

32 csövetbe nem tennék ilyenre. 16 osba röhögve elmegy. De falba cső oszt behúzod.

Akár be is vakolhatod, de nem túl jó ötlet.

Vagy elvezetni szegélyléc mögött/ alatt.

2022. febr. 7. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
59%

Létezik HDMI-UTP átalakító, sőt 10 méter felett már ajánlott is. Védőcsőbe már simán be tudod húzni a cat5 vagy inkább cat6 kábelt.

Csak magában a szerelhető HDMI csatlakozót nem ajánlom, 1080p -nél már nekem akadozott a film, akkor cseréltem ki egy jobb fajta konverterre. Kb 20 ezer volt.

2022. febr. 7. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ilyen munkám van 29-es mű3 csőben szoktam elfűzni kisebbe nem megy bele főleg hosszabb szakaszon de hallottam már én is a hdmi-utp átalakítóról viszont a kollégák szerint nagy a jelveszteség így nem ajánlott szerintük. De lehet kapni padlószegély csatornát is abban is tökéletes és nem is látszik hogy ott van mert olyan mint a gyári padlószegély.
2022. febr. 7. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!