Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ablaktól 10 centire szabad...

Ablaktól 10 centire szabad kifúrni a falat páraelszívónak?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 21:50
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
(nem panel)
2022. febr. 5. 21:51
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem lehet,de amikor megy az elszívó,ne nyiss ablakot.
2022. febr. 5. 22:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Én nem is a válaszokat moderálnám már ki, hanem az ilyen kérdéseket. Persze, fúrkáljad akár ementálira is, hiszen az 1-es válaszoló is megmondta, hogy szerinte lehet, talán még garanciát is vállal rá. Hiszen ha nem panelépület, akkor mindent kibír. Az ablak tetejénél levő tehermentesítő áthidaló biztosan nem fog megroggyanni. Akkor meg pláne nem, ha egyenesen azt fúrod meg.
2022. febr. 6. 13:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok minden apróságra 150ezerést statikust, és 200ezerért kivitelezőt keresni.
2022. febr. 6. 13:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért kellett eddig minden apróságra 350 ezret költened. Egy szellőzőcső kifúratása kb. 30 ezer Forintos meló, és nem hiszem, hogy te magad egyedül ki tudnál fúrni egy szabályos 10cm-es lyukat. Azt viszont lefogadom, hogy a szaki, aki kijön, érteni fogja a dolgát és egyből lebeszél róla, hogy az ablak környékét fúrassad.

Egyébként mihez kell? Egy belső kivezetésű szénszűrős konyhai "elszívó" nem jó?

2022. febr. 13. 13:31
 6/13 A kérdező kommentje:

Most vagyok túl konyha teljes felújításan, hidd el nagyon sok reteg penztol megszabadultam, van amivel atverve érzem magam.

Mar csak az elszivo hiányzik, szeretném jól kivezetni, sokkal hatékonyabb. Férjemnek van magfurofeje.

2022. febr. 16. 07:49
 7/13 klimaesvillany pont hu ***** válasza:

Az ablak fölött annyira nem szerencsés, mert elvileg kell lennie ott egy áthidalónak.

Az ablak mellett kifúrni ebből a szempontból nem gond.

2022. febr. 17. 18:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Dehogynem gond! 10 cm-re befúrni egy 100-as magfúróval az ablak mellé nem gond? A 30 cm téglát nem tudja egyben kifúrni, amikor meg 6 cm-t befúr és vésővel kalapálja ki a lyukból a téglát, akkor a lyuk és az ablakkeret közti maradék tégla is kimozdul. Ekkor roggyanhat meg az áthidaló.
2022. febr. 17. 18:39
 9/13 klimaesvillany pont hu ***** válasza:

A 6 centit azt hogy érted?

[link]

2022. febr. 17. 18:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, ez igazából egy 180 cm magassagban lévő 140 széles, 60 cm magas ablak. Alatta szeretnek 10 centire egy hatso kivezeteses paraelszivot. Ez gondolom nem sertheti meg az athidalot, nem?
2022. febr. 18. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!