Panel konyha felújítás! Villanysütő es indukciós fozolap lenne beépítve. Most 3x16A van a lakásban. Ti mennyire emeltettétek a teljesítményt, hogy elbírja?
Nálam 32A van, simán működik az indukciós főzőlap és a sütő is együtt. Úgy kell elosztani, hogy optimális legyen a ti felhasználásotokhoz. Nálam is van klíma, mosogatógép, hűtő, stb. Nyilván nem kapcsolom be mindet egyszerre, de nem okoz fennakadást.
Power management funkcióval elátott sütőt, főzőlapot vegyél. Nekem a Bosch ilyen. Nálam a beszerelés előtt áthúzták az egész lakásban a vezetékeket, rengeteg fi-relé van, semmi fennakadást nem okoz a gépek használata.
Power manager lényege, hogy vissza veszi az adott eszköz teljesítményét, ha nincs elegendő árám. Pl: Így előfordulhat, hogy a víz forralás 2 perc helyett 10 percig tart.
Én nem szeretem a kompromisszumokat. Nekem 3x25A van, de ha lakásom lenne 2x16A+1x32A kérnék. Így kb mehet minden egyszerre, neked pedig csak 16A-t kell bővíteni
"Nálam a beszerelés előtt áthúzták az egész lakásban a vezetékeket, rengeteg fi-relé van, semmi fennakadást nem okoz a gépek használata."
Már hogy rengeteg kismegszakító, azaz rengeteg külön áramkör van a lakásban. Fi-reléből nyilván csak egy van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!