Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyi a vízvezetékszerelő...

Mennyi a vízvezetékszerelő minimális napi bére?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalatokat várok! Amikor kb. 8 órás munkát kell elvégezni.

2022. febr. 3. 03:45
1 2 3 4
 21/33 mindentudó99 ***** válasza:
51%
És mint írtam nem órabérben dolgoznak. 8 órában feldobál monjuk 6 radiátort ha nem nagyok es nem bonyolult. 25 ezerért nem üzlet. Az ilyenekre darabra számolnak díjat . Hármat cseréltettem a nyáron kissebbeket nagyobbakra. Valami 70 ezret kértek. Nem erdekel meddig tart de mivel nem volt sajnos egyszerű a hárommal bő fél napot elvoltak. Ez az ár a felszerelés meg pár idom egy csap. Darabra szokták mondjuk egy leállás húsz ezer. Csak mondtam valamit nem tudom most mik az árak. A leállás lehet mosdó vagy radiátor mindegy. De van aki pontos tervet készít minden munkafolyamatról egy komplett fűtésnél még egy fal átfúrásnak is ára van.
2022. febr. 3. 17:28
 22/33 anonim ***** válasza:
23%

"Egy személy elég a munkához 8 órás munkában!"

Barátom, te fordítva ülsz a lovon. Először is nem te mondod meg, hogy mennyi idő kell a munkára. Másodszor az sem feladatod, hogy megmond hány ember végezze el a munkát. A szakember azért van, hogy szakszerű munkát végezzen, amit képtelen elvégezni, ha mások dirigálnak neki. Ennyi. Fogadd el, hogy senki nem fog sz.rért hugyért dolgozni, ahogy te sem dolgozol másnak sz.rért hugyért.

2022. febr. 3. 17:31
 23/33 A kérdező kommentje:
Utolsó! Kérem ne írjon sértegető hangnemben! Honnan tudja, hogy ki adta meg a paramétereket? A szakemberek adták meg, hogy egy ember fog itt dolgozni 8 órát. Akkor miért sérteget engem?
2022. febr. 3. 17:35
 24/33 anonim ***** válasza:
62%
Akkor írja azt! A 25 ezer akkor is nevetséges összeg, ha egyedül dolgozik.
2022. febr. 3. 17:37
 25/33 A kérdező kommentje:
Vidéki nagyvárosban 2 óra munka nem régen 6000 Ft volt anyag nélkül egy ismerősömnek +Összesen 15000 Ft volt, de a többség az anyagköltség volt, számlával igazolva!! ( kerti csap csere, mosógép mögött csap csere, új csap behelyezése mosdóhoz )
2022. febr. 3. 17:40
 26/33 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy 9000 Ft volt az anyagdíj.
2022. febr. 3. 17:41
 27/33 anonim ***** válasza:

Kérdező ne vedd magadra.

Vagy keresel egy segédmunkást aki elhúzza az időt és még szar is lesz.

Vagy megfizeted azt aki profi.

Amit én ajánlok hogy keress a baráti körben egy szakit aki segít és ketten megcsináljátok.

Nem kevés pénz amit rá szánsz de egy jó szakember inkább elmegy egy másik munkára ahol megfizetik.

Ha pedig valaki azt mondja hogy a hülye is meg tudja csinálni azt tapasztaljuk nap mint nap.

Amikor megyünk kijavítani.

2022. febr. 3. 17:46
 28/33 anonim ***** válasza:
68%

Mindentudó 99 neked annyi közöd van a gépészethez hogy anyukádék valamikor szereltettek valakivel valamit.

És ezt vissza lehet olvasni nem kamu.

2022. febr. 3. 17:59
 29/33 anonim ***** válasza:
75%

Az emberek emlékezete elég rövid.

Budapesten építkeztem 2013-2014-ben és akkor is volt építkezés, de az emberek tudtak tervezni, 3000ft/m2 áron burkoltak vér profin, egy kiállásért 15000ft kértek úgy hogy kellet vésni, 3 fős brigád napi rezsidíja akkor 60000ft volt, de nyomták napi 8 órát rendesen. Amióta van az állami támogatás azóta szabadultak el az árak, mert az emberek egy része megfizeti hogy nem kell várnia a sorára és az állami támogatás gyakorlatilag gyors felár. 2022-ben remélem vége lesz ennek az őrületnek és rendeződni fognak az árak a piacon. Ma 8000ft/m2 burkoló óradíj elfogadott, dolgoztam burkolóként, ha nagyon rossz passzban voltam, akkor 6-7m2 raktam le naponta, de volt olyan is hogy 10m2!!! Egy épített zuhanyzós fürdőszoba kivitelezése 3m*4m helység burkolásával 700000ft munkadíj?!!! Mert kell vízszigetelést is csinálni meg felfúrni a vasalatokat?

Elmebeteg árak vannak, ezt teszi amikor egy hozzá nem értő kormány úgy ad támogatást, hogy nem nézi kinek és mire adja, mesterségesen torzítja a piacot és hatását mindenki láthatja.

2022. febr. 3. 21:04
 30/33 jokennyo05 válasza:
25ezer persze,az ipari szakmunkás órabér jelenleg olyan 4500ft ez államilag meghatározott,plusz kiszállási díj!! Egy segédmunkás kér napi 20ezret! Vizes vagyok napi min 40-50ezer. Ja és ha valaki sokallná az autószerelőm tavaly 8ezer forintos órabérben szerelte az autómat,idén min 9ezer.
2022. márc. 13. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!