Mennyi a vízvezetékszerelő minimális napi bére?
Nálunk a ház teljes feljítása során több szakma képviseltette magát .
De olyan nem fordult elő,hogy addig nem vonultak le,amig nem végeztek.A munkát vállalták x összegért . Ezért érkezésük távozások bár mikor megtörténtek. Most el kell ugrani máshova ,jelszóval.
Vagy ki is hagytak pár napot.A vállalkozóknál az van,egyszerre több munkát bevállalnak,aztán bele is kezdenek.Ekkor már más vállalkozó nem is vállalja a munkát.Ezért van az,tavasszal megkezdenek 1 fűtés szerelést,és jó ha fűtés idényre végeznek .
Az 1 éve beigért külső szigetelésből ,még csak az igérgetéseknél tartunk.
“ Én 25-öt tudnék fizetni,”
Az egy segédmunkásnak is szájhúzós az építőiparban már… Nemhogy egy szakembernek, aki oda áll a házad elé egy felszerszámozott autóval. A szaktudását nem merem mondani, mert az nem 100%…
Sajnálom, de ez a realitás.
14-es vagyok
dolgozok én ingyen is de barátoknak rokonoknak
Szóval nem a pénz a legfontosabb.
“ A korábbi válaszadók még 20-25-öt mondtak,”
ALKALMAZOTTKÉNT írta mindenki!!!
Magyarul odaballagna egy emberke aki talàn (?) ért hozzá, de a szerszámozottságot azt várná, hogy valaki a kezébe nyomja. Alkalmazottként nyilván a vállalkozótól várja el.
Te magánemberként alkalmazotti bérért dolgoztatnád, a speciál szerszámokat te adod neki?
Vagy alkalmazotti bérért várod, hogy szerszámozott autóval érkezzék. Mert az nem fog menni…☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!