Ez mit jelent ez a papír amit a villany szerelő adott?
A szobában az albérlő bedugott egy rossz hajszaritot és a konnektor kiegett, de más probléma nem keletkezett.
Megcsinálta a konnektort és működik ugyanúgy.
Viszont nekem ezt most meg kéne csináltatni ennyi pénzért?
Kommentbe raktam a képet.
Köszönöm a segítséget!
Egy lakás atvezetekelesenek anyagköltsége kb 100 forint.
Az a durva hogy vannak annyira bolondok, akik szerint nem sok 1.100.000 Ft a munkadíjra egy párnapos munkára.
Az ujravezetekezes mindig 2 emberes melo, az egyik huzza a masik meg tolja a vezeteket. Ha van egy 5 napos munkad, akkor egy szakembernek + segedmunkasnak foleg ha szamlat is adsz, meg kell keresnie azt a penzt ami mar neki is megeri (alkalmazottkent is meg lehet keresni a napi 20 ezer nettot, ami kb. 35 ezer brutto naponta) siman realis a 3-400 ezres munkadij.
Sok "szakember" direkt mond ilyen brutalis arat, mert nem is akarja elvegezni a munkat, de kiszallasert es tanacsadasert elkeri a 10 rugot, ebbol megcsinal naponta nehanyat, es mar meg is kereste konnyeden a penzet
Nem értem, mit kell felháborodni egy ajánlaton.....
Majd a kérdező kér még 3-4 mestertől árajánlatot, és kiválasztja a legolcsóbbat.
"ketten egy hétig dolgoztak rajta"
60 m2-en nincs mit egy hétig dolgozni, ha át tudják húzni a vezetékeket. Ekkor lakásnál, ha egy-két könyököt ki kell vésni, akkor is kész van két fazon egy hétvége alatt.
46m2 panelt csinàltak meg cakkpakk 450e-ből 2 éve, most lenne olyan 700e kb.
Ebbe a teljes újravezetékezés, 35 kiállás megcsinàlása, falmarás bő 30m-en, anyagköltség, teljes FK tábla Fi-relével, megszakítókkal, csengő, konnektor, kapcsolók stb.
Vagy bazinagy a lakás vagy beteg aki szerint 1,2 millió (!!!) nem sok erre.
az komoly, hogy egy ilyen firkantott valamit árajánlatnak hív a villanyember', és 1.2 millát ráír :DD
Egy 100nm lakás komplett átszerelése, full véséssel, mérőhellyel lehet ennyi manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!