Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ez mit jelent ez a papír amit...

Ez mit jelent ez a papír amit a villany szerelő adott?

Figyelt kérdés

A szobában az albérlő bedugott egy rossz hajszaritot és a konnektor kiegett, de más probléma nem keletkezett.

Megcsinálta a konnektort és működik ugyanúgy.

Viszont nekem ezt most meg kéne csináltatni ennyi pénzért?

Kommentbe raktam a képet.

Köszönöm a segítséget!

2022. febr. 2. 15:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20%

Egy lakás atvezetekelesenek anyagköltsége kb 100 forint.

Az a durva hogy vannak annyira bolondok, akik szerint nem sok 1.100.000 Ft a munkadíjra egy párnapos munkára.

2022. febr. 2. 17:57
 22/30 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem is sok, fele is.
2022. febr. 2. 18:14
 23/30 anonim ***** válasza:
88%

Az ujravezetekezes mindig 2 emberes melo, az egyik huzza a masik meg tolja a vezeteket. Ha van egy 5 napos munkad, akkor egy szakembernek + segedmunkasnak foleg ha szamlat is adsz, meg kell keresnie azt a penzt ami mar neki is megeri (alkalmazottkent is meg lehet keresni a napi 20 ezer nettot, ami kb. 35 ezer brutto naponta) siman realis a 3-400 ezres munkadij.

Sok "szakember" direkt mond ilyen brutalis arat, mert nem is akarja elvegezni a munkat, de kiszallasert es tanacsadasert elkeri a 10 rugot, ebbol megcsinal naponta nehanyat, es mar meg is kereste konnyeden a penzet

2022. febr. 2. 18:14
 24/30 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem, mit kell felháborodni egy ajánlaton.....

Majd a kérdező kér még 3-4 mestertől árajánlatot, és kiválasztja a legolcsóbbat.

2022. febr. 2. 18:15
 25/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem a rossz hajszárító miatt égett szét a dugalj, ez hülyeség! A dugaljad rossz érintkezője, vagy meglazult kötés okozta ezt. Erről nem az albérlő tehet.
2022. febr. 2. 18:38
 26/30 anonim ***** válasza:
74%

"ketten egy hétig dolgoztak rajta"

60 m2-en nincs mit egy hétig dolgozni, ha át tudják húzni a vezetékeket. Ekkor lakásnál, ha egy-két könyököt ki kell vésni, akkor is kész van két fazon egy hétvége alatt.

2022. febr. 2. 18:50
 27/30 anonim ***** válasza:
90%

46m2 panelt csinàltak meg cakkpakk 450e-ből 2 éve, most lenne olyan 700e kb.

Ebbe a teljes újravezetékezés, 35 kiállás megcsinàlása, falmarás bő 30m-en, anyagköltség, teljes FK tábla Fi-relével, megszakítókkal, csengő, konnektor, kapcsolók stb.

Vagy bazinagy a lakás vagy beteg aki szerint 1,2 millió (!!!) nem sok erre.

2022. febr. 2. 20:28
 28/30 anonim válasza:
100%
Az hogy nincs EPH, az nem vészes, viszont én a helyedben megcsináltatnám. Az aluhálózat ami meg most van az kb életveszélyes, de ha nem működtetsz rajta pl villanytűzhelyet meg hősugárzót , akkor az sem vészes, bár én azt is megcsináltatnám. Nem ér annyit a kockázat hogy kockáztass.
2022. febr. 7. 21:49
 29/30 anonim ***** válasza:
#28 - de nem írta senki, hogy nincs EPH.
2022. febr. 7. 22:17
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

az komoly, hogy egy ilyen firkantott valamit árajánlatnak hív a villanyember', és 1.2 millát ráír :DD

Egy 100nm lakás komplett átszerelése, full véséssel, mérőhellyel lehet ennyi manapság.

2022. jún. 18. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!