Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ez mit jelent ez a papír amit...

Ez mit jelent ez a papír amit a villany szerelő adott?

Figyelt kérdés

A szobában az albérlő bedugott egy rossz hajszaritot és a konnektor kiegett, de más probléma nem keletkezett.

Megcsinálta a konnektort és működik ugyanúgy.

Viszont nekem ezt most meg kéne csináltatni ennyi pénzért?

Kommentbe raktam a képet.

Köszönöm a segítséget!

2022. febr. 2. 15:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%

Az jó, hogy nyeled az albérlő pénzét, és életveszélyes hálózattal kínálod meg. De ha belehal, akkor neki már nem fog fájni. Csak neked, mert becsuknak. Újabban, hálistennek, az ingatlantulajdonosnak is vannak kötelességei azon felül is, hogy átveszi a pénzt.

"nekem ezt most meg kéne csináltatni ennyi pénzért?"

Éppúgy, mintha a födém leszakadásáról volna szó. Mi a különbség? Életveszély az életveszély.

2022. febr. 2. 15:40
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell itt már hátházni, meg megpróbálni a szakit keselyűnek beállítani, ha egy rossz hajszárító bedugásától kisül valami, az nem egy megfelelő hálózat.
2022. febr. 2. 15:43
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
A Darwin-díjas azért az, aki az árajánlatot számlának nézi. :D :D :D
2022. febr. 2. 15:44
 14/30 anonim ***** válasza:
19%
Igen, de en nem Magyarorszagon dolgozok, hanem kulfoldon. Egy ujravezetekezes szerelvernyezessel egy het alat megvan lehet hogy meg kevesebb is. Meg sokat is mondtam az 1/3 arral igazabol
2022. febr. 2. 15:49
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
Atlagos panelhazra gondoltam
2022. febr. 2. 15:49
 16/30 anonim ***** válasza:
80%
Ha sokallod sok mindent te is meg tudsz csinalni, igy tudsz sporolni. Hivj villanyszerelot, O elmondja mit csinalj meg es ennyivel O is beljebb van, neki nem kell vesni, neked meg nem kell annyit fizetni.
2022. febr. 2. 15:54
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
#13: :-DDDD
2022. febr. 2. 15:57
 18/30 anonim ***** válasza:
90%
Mekkora a lakás? Nekünk a múlt héten vezetékelték teljesen újra a tégla lakásunkat, ami 60 m2-es. Új kapcsolók, konnektorok és egy csomó új konnektor kialakítása. Anyaggal, munkadíjjal együtt 700.000,- Ft-ba került és ez egy baráti ár, mert elég sok árajánlatot bekértem előtte. Amúgy a két szaki nagyon rendes és alapos volt, ketten egy hétig dolgoztak rajta, hogy minél kevesebbet kelljen vésni, sok helyen újrahúzták a vezetékeket, nyilván ez időigényesebb és macerásabb volt nekik, mint a vésés.
2022. febr. 2. 16:57
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
A veses a macerasabb, ahol lehet a regi csoveket hasznaljuk (legalabbis en). Vannak akik azt mondjak hogy muszaly mindenkeppen ujracsovezni, na azokat egybol el kell kuldeni a busba mert csak le akarjak huzni penzzel az embert (tobb anyagot tudnak eladni, tobb munka, tobb penz). A regi csonel ra tudod akasztani a regi aluvezetekre a behuzoszalagot aztan behuzod vele a rezvezeteket es keszen is vagy. teljesen megfelel a regi. Elofordulhat hogy a csobe nem fer el eleg vezetek, ott indokolt uj csovet beepiteni. Egyebkent max uj dobozt raksz be, de az sem mindig indokolt. Ha vesni kell az sok sok munka.. Ha uj dugaljakat akarsz teljesen mas helyre ahol eddig semmi sem volt az sok munka, ha tobb dugaljat akarsz ott ahol van mar legalabb egy darab (valoszinuleg kapcsolo mellol is meg lehet oldani) az egyszeru. Ha nagyfogyasztasu gepeket akarsz (villanysuto/bojler/szaritogep/mosogep stb.) es nincsen neki kulon betapnak cso, az sok munka. Persze lehet kerni elektromos rolot, termosztatot, okos kaputelefont, kamerarendszert ezekert altalaban sokat kell fizetni, mert ott szinte biztos hogy vesni kell.
2022. febr. 2. 17:28
 20/30 anonim ***** válasza:
89%
Szar a hálózat. Ha albérletbe adsz ki valamit, arra költeni is kell. Majd ha a kövi albérlő összes cucca bennég a lakásod miatt, akkor azt sem lesz kellemes kifizetni neki.
2022. febr. 2. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!