Kisegítőt napi vagy óradíjban milyen áron lehet manapság találni?
Gyakorlatilag egy jó karban levő, fizikailag terhelhető ezermestert keresel?
Anélkül, hogy részletesebben ismerném az igényeidet, napi 20-30ezret mondanék, de lehet, hogy kevés.
Ez szerintem túl sok ahhoz, hogy szivességnek kérjem. Mondjuk 10-20 napot melózni ingyen akár barát akár nem. Kisebb dolgokra persze megkértem őket de azért nem lehet korlátlanul.
Nehéz megbecsülni az összeget mert sittet lehordani bárki tud segíteni, viszont csempét szépen felrakni nem biztos. Viszont nem akarnék minden munkafázisra külön keresgélni. Meg java részét én csinálnám. Pl csempe felrakásnál is inkább csak adogatnia kéne.
Akkor döntsd el, hogy szakit keresel, vagy segédmunkást. Attól hogy a 10 napból csak 1 napot kell burkolnia, attól még nem fog menni neki jobban, mintha végig azt kéne csinálnia.
Tehát ilyen nincs, hogy "inkább" csak adogatnia kéne.
Vagy CSAK adogatnia kell, vagy neki kell felrakni a csempét. Előbbi a segédmunkás, utóbbi a burkoló. Ha a 10 napból csak 1 nap a burkolás, akkor is burkoló kell, nem segédmunkás.
Ami lehetőség, hogy keresel egy szakiskolát, és fizetsz egy tanulónak hétvégén.
De nekik a gyakorlat is fizetett, meg ösztöndíj is van, szóval az se megy ingyen.
Esetleg kérdezd meg a tanárt, hogy ki az ügyesebb.
De ha nincs a közelben szakiskola, akkor passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!