Egy régi építésű, kb 70 éves tégla épületben amiben nincs gáz bevezetve csak áram, milyen fűtési rendszer (mint lehetőség) lenne alkalmas(abb)?
Figyelt kérdés
Sajnos teljesen laikus ember vagyok. Ahány szakival beszéltem mindenki mást javasolt, tartott járható útnak. Hallottam inverteres klímát, hallottam infrapanelt, hallottam skandináv rendszerű fűtőtestet, radiátort is. A kérdés az, h melyik lenne ezek közül gazdaságos(abb), figyelembe véve azt a tényt, h nincs a ház beszigetelve, és a nyílászáró sem mai darab? A kért helységem kifűtéséhez egy 2000W-os, és egy 1500W-os készülékre lenne szükség. Meg hát az anyagi lehetőségeim is korlátozottak. Előre is köszönöm a válaszokat.2022. jan. 26. 02:33
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm minden kedves hozzászólónak a hasznos véleményét, kommmentjét. :))
2022. febr. 4. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!