Mennyi pénzből jönne ki egy teljes tetőcsere?
A ház 10×12méter, ki kellene cserélni az összes lécet, illetve tetőgerendát.
Nem tudom, hogy pontosan milyen járulékos költségek lehetnek (pl. Ereszalj, kémény stb.).
A tető jelenleg cserép, valamilyen lemezre szeretnénk kicserélni.
Az egyik fal, egy hozzáépített rész, ami valamivel alacsonyabb, jó lenne egy tető alá hozni az egészet.
Nagyjából mennyibe kerülne? Valamilyen támogatást igénybe lehetne rá venni?
Ennyi informáciobol nem lehet megmondani....Több millió.
Támogatás? Szerencsejáték Zrt.
Az első biztos, hogy hülyeséget írt.
Kérdésekre válaszolok, ha az segít a válaszadásban
Mi az éven csináltuk a teljes tetőt mindennek együtt. 6-7 millióban állt meg.Mi pont szerencsések voltunk mert a nagy áremelés előtt csináltuk a tetőnket,mi most vissza számoltuk a mai anyag árakkal így ha most vágnak bele akkor 9 millió körül simán meg lenne...
-A fa anyag 120%-ot emelkedett
-A VELUX tetőtéri ablakok ára 24-25%-kal emelkedett
-A cserepek ára 10-15% akár 20%-kal emelkedett.
-A rendszerelemek (Bramac,Terrán stb...,) nyilván áruk emelkedett a cserepekhez viszonyulva.
-A kötőanyagoknál (csavar,szeg stb.,) is emelkedtek az árak,de az nagyobb mennyiségben látványos csak.
-A szigetelés árak is nagyon felmentek itt a minőségi kőzetgyapot,üveggyapot szigetelésekre gondolok,valamint keszlethianyosak.
Mi középkategóriás prémium anyagokkal csináltuk a tetőt! (250m²)
A munkadíj egy normálisan képzett,értékelt,referenciával bíró ácsnak négyzetmétere 16-20 akár 25.000 Ft.
Az első válaszoló nem ír hülyeséget!
Egy jó minőségű lemez,vegyük a Lindabot, olyan négyzetméter ára van, mint a Bramac betoncserépnek!
Kiszámoltam!!!
A tető felülete nagyobb mint az alapterületed!
A fa már rég annyi, mint 1 éve a drágulás előtt 150ezer m3 je, és nem 250ezer
Az egész munka anyaggal kb 1millió, aki többet mond az unokázó csaló.
Ez 1 hetes munka 2 embernek.
Jó tudni, hogy a segédmunkás se kell fel havi 16 millió alatt :D
9. Ez nekem megdöbbentő... 1 nap alatt keresnek annyit, mint bizonyos diplomákkal 1 hónap alatt...
Örököltem egy házat, nem tudom kihasználni, tervben van az eladása. Arra gondoltam, hogy felújított tetővel többet érne, de szerintem annyival nem dobná meg az értékét amennyit rá kellene költenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!