Munkásokra főzni?

Nálunk nyáron volt felújítás. Kávéval megkínáltunk mindenkit, akár napont többször. Felajánlottam hogy ha szükséges bármit hűtőbe tenni, mikrózni akkor szóljanak. Volt néhány nap amikor már egyik mester este 7ig dolgozott, meghívtuk egy pizzára (nem volt konyhánk sem, mi is rendeltük az ebédet), az nagyon jól esett neki.
Külön nem főzöcskéznék senkinek, mindegyik rendesen ki lett fizetve.
Ugyan nem vagyok szakember, de meg tudok csinálni ezt azt magamnak. Az évek alatt hozzám került 1-2 szerszám, igy van, hogy barkácsolgatok magamnak valami hasznosat.
2 hete a haverom szomszédja felhívott, hogy a haver ajánlott engem, mint burorösszszerelö. Elmentem, egy lakásnyi Ikeabutort összeraktam 2 nap alatt. Elsö nap kv süti, meg a szomszédban lakó haver pizzát rendelt. Elfogadtam. Második nap este pedig lakâsavató volt, meg lettem hivva, mert jol összehaverkodtunk. (Pénzt nem fogadtam el)
Szóval a lakásavató miatt van megint 2 lakás, ahol megd szerelgethetem a butorokat :D
Nekem ez csak hobbi, szeretek kiszakadni a hétköznap.
Nem gondolnám, hogy néhány ember mennyire közvetlen
Utolsó, ennek mi köze a kérdéshez? Elmentél ingyen (írod, hogy pénzt nem fogadtál el) bútorokat összeszerelni, valami haver valakijéhez. Jó, hogy kaptál valamit, de a kérdésemhez kb annyi köze van, mint a fekete párducnak Magyarországhoz.
Hozzám egy csapat idegen jön,nem kis munkára hanem elég nagy felújításra, az utolsó fillérig ki lesznek fizetve.
Amúgy már elengedtem ezt, nem kapnak semmit aztán kész. Normális munkás elmegy ebédidőbe enni valahova, max vizet adok nekik, de az a tapasztalatom, mindenki hoz mindent magával, ami kell nekik. Vizet is. Ha netalán mégis kérdeznék hol a kaja (amire nem sok esélyt látok) megbeszeljük, mi az anyag+munka díjam főzésenként.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!