Milyen ajtókat raknál be?
Ilyen a lakásom, annyi a különbség, hogy a fürdőszoba ajtó a WC ajtó felé nyílik, viszont egymásra nyílnak, mindig jó nagyot koppan, ha valaki kijön a WC ből. A konyha ajtó ki lett szedve keretestül mert arra a WC ajtó nyílt rá és már úgy vettük meg a lakást, hogy a konyha ajtóban nem volt üveg, látszott, hogy a WC ajtó kilincse kitörte. Ha igy lenne a fürdőszoba ajtó, mint a képen, és nyitva lenne, nem lehetne elférni az előszobában, valószínűleg azért fordította meg a nyitási irányt valamelyik előző lakó. (egyébként a sok ütközéstől a fürdőszoba ajtó kerete és az ajtó is tiszta repedezett törött) Gondoltam most olyanra, hogy gerébtokos ajtóra lenne a WC ajtó cserélve, a nyitási irány maradna, a 2 szoba ajtó (ott a keretek és zsanérok szintén rossz állapotban vannak) teli gerébtokosra lenne cserélve, most üvegesek de ha fel van kapcsolva az előszoba vagy a konyha villany felébred aki alszik, a fürdőszobai ajtó harmonika ajtó lenne így nem lenne ütközés a WC ajtóval, kamrában van a mosógép, a kamra ajtó maradna eredeti (vagy az is Gerébtokosra lenne cserélve olyanra mint a szobaiak)
Mi tolóajtót tettünk a fürdőre, kicsit más az elosztasa a lakasnak, de a fürdő a "normál" 160x160-as, pont közepen van az ajtó rajta.
A tolóajtó az előszoba fele csúszik, tettünk egy 20 cm kiszögellést a falba, különben hülyén nézett volna ki a tolóajto sinje a levegőben lógva :)
Ha a gardrób nyitásnál ez nem zavar be, nalatok is meg lehet így oldani.
A tolóajtó süllyesztett fogantyús, az ajtó síkja nen áll kijjebb a WC kilincsénél.
Tolóajtó az elegánsabb, van belőle középről kétfelé nyíló is.
Harmonikaajtó ami még kisebb helyet foglal, de műanyagból én még olyannal nem találkoztam, ami nem nyikorott és akadt volna :) De az is van fából is. Abból is van csak félbenyíló/csuklós ajtó. Keress rá ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!