Egy 56 nm-es átlag panellakásra mennyibe kerülhet minden ablakra műanyag redőnyt felszereltetni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokmindentől függ, de ha valaki mostanában csináltatott, lehet, hogy jobban képben van, jelenleg azt se tudom belőni, hogy 100 ezer vagy 500 ezer Ft :D Sima, külső tokos, gurtnis műanyag redőnyre gondolok. 4 ablakunk van.2022. jan. 7. 11:05
1/8 anonim válasza:
4-5000 Ft /M2 -től már szerelnek.
2/8 A kérdező kommentje:
Tényleg? Ez jó hír, köszi a választ!
2022. jan. 7. 11:10
3/8 anonim válasza:
Keress a közeledben egy-két ablakos céget, kérj egy árajánlatot e-mailben. Leírod a méreteket - nem kell centire pontosan - és általában 1 napon belül válaszolnak. Utána jobban képben leszel.
4/8 anonim válasza:
a kisokosból felhívsz egy redőnyöst, megadod a ház címét, ő azonnal tudni fogja az ottani ablakméreteket, és máris mondja az árat...ez nem több egy percnél..
5/8 anonim válasza:
A redőnyös csak megkérdezte, milyen típusú az ablak, már mondta is az árat. Másnap délelőtt hozta a készre gyártott redőnyt, felszerelte, próba, kifizettem, oszt jónapot. Ez tív éve volt.
6/8 A kérdező kommentje:
Na, remélem ilyen flottul fog menni minden, köszi nektek!
2022. jan. 7. 15:52
7/8 anonim válasza:
Vannak csapnivaló munkát végző vállalkozók ezen a téren sajnos. Biztos van a panelházon már több ilyen redőny. Nézz körül, és amelyik tetszik, ott kérdezd meg a lakót, hogy ki csinálta nekik és elégedett-e vele. Én is igy találtam egy jó redőnyöst pár évvel ezelőtt. A mai árak 15 ezer /nm körül vannak, ha aluminiumredőnyt szeretnél, az drágább, viszont jó hangszigetelő is.
8/8 anonim válasza:
Redőnyös vagyok, 4-5 ezer ft/nm2-ből az alapanyag sem jön már ki. :D
A legolcsóbb típusú redőny 10ezer / nm2 körül van szerelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!