Letört a falról a redőnygurtni-vezető műanyag cucc. Hol kaphatnék olyat, amibe úgy tudom befűzni a gurtnit, hogy nem kell leszedni egyik végét sem?
Ez az alkatrész tört el:
Az a gond ugye, hogy a gurtni keresztülfut a lyukon, de az ilyen gurtnivezetőt nem lehet szétszedni, hogy cserélni tudjam. Át kellene vezetnem rajta a gurtnit, de ahhoz ki kell szednem a végét a dobozból, amelybe fel van csavarva.
Gyakorlatlan vagyok, de ilyen piszlicsáré dologért nem szeretnék szerelőt hívni. Olyan alkatrészt képzelek el, amelyet szét lehet szerelni, belehúzni a gurtnit, majd összeszerelni, és egyszerűen felcsavarozni a falra a régi helyére.
Van ilyen? Hol találhatok? Műanyagrendőnyről van szó.
1-es
Az meg van, hogy pont ezt akarja megúszni a kérdező?!
Kérdező:
Veszel egy másikat és kihúzod a forgórész tengelyét, majd a gurtnit alá teszed, utána visszadugod a tengelyt és kész.
Ez max 1 perc.
Ha eltörne a tengely, akkor egy db csavart átdugsz rajta egy anyával,
avagy egy sasszeget.
Köszönöm, mindegyik válasz hasznos.
Igen, ha lehet, megúsznám a gurtni kiszedését, de köszönöm a leírást, mert ez marad, ha más megoldás már nincs.
A tengelyét már piszkáltam a hevedervezetőnek, egyelőre nem jött ki sehogy. Nekiesek majd szerszámmal is, a régiért úgysem kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!