Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Gázbojler cseréje villanybojle...

Gázbojler cseréje villanybojlerre mekkora összeg?

Figyelt kérdés
Tudom hogy függ attól hogy milyen bojlert veszek stb, inkább csak irányadónak lennék rá kíváncsi hogy ki mennyi pénzből hozta ki a cserét, milyen összegre készüljek.

2021. dec. 27. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Idén 80 000 ft minimum.

35 bojler + 5 szállítás + 30 szerelés. Volt 2 éve.

2021. dec. 27. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kb. 140 ezer volt nemrég (igaz, nem gáz bojlert cseréltünk, csak átépítettük új helyre), de ebben egy designos bojler volt benne nem a hagyományos fehér henger, illetve a vezetékelést (vizet és áramot is) át kellett helyezni mert nem volt ott ahova rakattuk a bojlert. Azt tegyük hozzá, hogy teljes fürdőszobafelújítás volt, tehát a visszajavítás ebben nincs benne.
2021. dec. 27. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
nem ez a kérdés, de én nem cserélném villanyra.
2021. dec. 27. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Én biztos hogy villanyra cserélném.Sokkal előbb jön meleg víz,mint gázosnál.A hőfokot is sokkal könnyebb beállitani.

Mind a 2 ből van,tudok különbséget tenni.

2021. dec. 27. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Itt a fő kérdés, hogy te mit tudsz megcsinálni magad? Én pl most rakom át a fürdőből egy másik helyre a bojlert, pontosabban vettem egy kisebbet, mert egymagamnak elég egy 80 literes is. Vizet és a villanybekötést is meg tudom csinálni. Ha nem vezérelt áramról menne a régi, akkor max azért hívnák szakit. De így meg anyagárban meg tudok mindent csinálni.
2021. dec. 27. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
4: Neked valószínűleg fali melegítőd van, nem tárolós gázbojlered.
2021. dec. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!