Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy 10m^2-es szobát kb....

Egy 10m^2-es szobát kb. mennyibe kerülne felújítani (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Jövőre szeretnék lakásfelújításba kezdeni, szépen lassan szobáról szobára haladva. Egy kisebb 10 négyzetméteres szobával kezdeném, régi parkettát akarnám laminált padlóra cserélni (ennek nyilván rá tudok keresni a négyzetméter árára, de ötletem sincsen, hogy még milyen egyéb kiadásokkal jár, milyen óradíjért dolgoznak a szakemberek, mennyi idő amíg megcsinálják, stb...). A padlón kívül ablakokat kéne cserélni nyílászáróra, kb. 200x100-as vagy 200x150-es kéne így hasraütésszerűen, de ebben nem vagyok annyira biztos. Ezen kívül kéne festeni, de előtte talán egy belső szigetelés sem ártana.

Elég sok teendő lenne vele, tudom hogy így konkrétan nem lehet megmondani, hogy mennyibe kerülne, de nagyságrendileg mennyire tippelnétek egy ilyen felújítást?

2021. dec. 24. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Saccra 3-400 ezret simán rá tudsz költeni a szobádra, és lehet még keveset is mondtam, mert sz anyagárak eléggé megugrottak. Nekem kicsit nagyobb van és csak anyagában 300 körül költöttem rá. Ablak parketta( nem a legolcsóbb), belső gipszkartonos szigetelés stb.
2021. dec. 24. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
"Ablakokat kéne cserélni nyílászáróra"?? 😂
2021. dec. 24. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"régi parkettát akarnám laminált padlóra cserélni"

Vagyis az értékeset egy értéktelenre.

Gratulálok.

2021. dec. 24. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
A fa parkettát én sem cserélném le lamináltra. Inkább felcsiszoltatnám.
2021. dec. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!