30 éves házban rosszul záródó ajtók cseréjének mi a menete?
Figyelt kérdés
Lehet csak új ajtólapot venni, és valahogy rátenni a meglévő zsanérokra? Vagy tokkal együtt kell cserélni?
És egyáltalán hogyan kell tokot cserélni?
Köszönöm.
2021. dec. 22. 19:14
1/3 anonim válasza:
tokkal együtt...
Leht, hogy létezik olyan mester, aki a régi tokra hajlandó méretre készíteni új ajtólapokat - de az rohadt sokba fog kerülni....
Menj be egy ajtós-ablakos céghez, el fogják mondani, hogy mi mennyi.... És hogy ők hogyan cserélik.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi.
Arra sajnos biztos nincs pénzem, hogy céggel csináltassam. Max az ajtót plusz akkor tokot tudom megvenni. Nézelődöm még a neten, hátha meg tudom csinálni a cserét én egy kis utánajárással.
2021. dec. 22. 21:20
3/3 anonim válasza:
Nem olyan nehéz kicserélni, de tervezz hozzá egy festést is, mert nem fog úgy kijönni, hogy a falat ne verd össze. A másik dolog, hogy mielött vásárolnál, előtte mérj, ugyanis régen, 2 méteres ajtókat csináltak, manapság viszont 210 centisek vannak a boltokban. (Nem tudom mikortól volt váltás) Ekkor meg lehet felvésni, áthidalót cserélni stb. Egyedileg gyártottnál meg 30% felár, még ha 5 centivel kisebb is. Bejárati ajtómmal jártam így szélességben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!