Hogyan oldjam meg a víz pótlást egy hétig?
Felújítják a társasházban a vízvezetéket. Egy hétig nem lesz semmilyen víz a házban. Elmenni nem tudunk, mert biztosítani kell a bejutást az ingatlanba, de nem is lenne hova menni.
Hogyan lehet megoldani a vízpótlást? Még talán a fürdést megoldjuk, de a wc-t hogyan öblítsük le? Nincs annyi vödör a lakásban, ha lenne sem tudom elhelyezni. Ötletek?
Ezt nem lehet,vagy szabad megcsinálni 1 társas házban.
Min.lajtos kocsi bíztositása .Kapjátok már el a közös képviselőt.
A házban cserélik a közös tulajdonban lévő strangokat, a lakásokon belül, ahogyan már leírtam.
Két éve már szervezték, de jött a kovid. Senki sem akart munkásokat beengedni a lakásba, így eltolódott. Ezalatt többször volt csőrepedés a házban, károk keletkeztek a lakásokban, ezért ez most sürgetővé vált.
Ez a társasház panel? Mert ha igen, akkor amíg a ti lakásotokban illetve az ahhoz tartozó strangon dolgoznak, én nem számítanék wc-zési lehetőségre a lakásban, ugyanis valószínűleg fel kell szedni a wc csészét, mert különben nem férnek hozzá a stranghoz a munkások.
Amúgy meg ez egyszerűen nem állapot, hogy egy hétig ne legyen víz, illetve ne lehessen wc-t használni. Lajtoskocsi, mobil wc mindenképpen kell.
Nem panel, nagyon régi téglaház. Pár éve lett a homlokzat is felújítva. Háborús golyónyomok ékesítették.
Amúgy nem lesz semmilyen segítség, éjszakára megszállunk máshol. Hogy a többi lakó hogyan oldja meg, nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!