Hogyan oldjam meg a víz pótlást egy hétig?
Felújítják a társasházban a vízvezetéket. Egy hétig nem lesz semmilyen víz a házban. Elmenni nem tudunk, mert biztosítani kell a bejutást az ingatlanba, de nem is lenne hova menni.
Hogyan lehet megoldani a vízpótlást? Még talán a fürdést megoldjuk, de a wc-t hogyan öblítsük le? Nincs annyi vödör a lakásban, ha lenne sem tudom elhelyezni. Ötletek?
Asvanyviz?Lehet kapni nagy kiszerelesben
Abbol vegyel par uveggel
Mas nem jut eszembe
Furdest ismerosnel megoldod gondolom
Wc-t a nagy asvanyvizzel gyors leontod ennyi
Napközben itthon kell lenni, mert a lakáson belül zajlik a strangcsere. Ismerőshöz el tudunk menni fürdeni talán. Csak a wc miatt aggódom, mert stresszhelyzetben gyakran megy a hasam.
Még eszembe jutott, hogy rákérdezek a közös képviselőnél, hogy hozzanak mobil wc-t. Mégiscsak 20 lakás lesz víz nélkül, idősek, gyerekes családok.
Igen az jo megoldas volna
Nem is ertem miert nem igy van alapbol
"Ha az egész házban nincs víz, ilyenkor a vállalkozónak kötelesssége lajtoskocsit, vagy bármi egyéb megoldást biztosítani!!!"
A vállalkozónak az a kötelessége van, amire vállalkozott. Ha ebben nincs benne a lajtoskocsi, akkor nem lehet elvárni tőle.
A közös képviselőnek a feladata az, hogy olyan megoldást találjon, amivel minden lakó megelégszik. Ő tud lajtoskocsit szerezni, illetve olyan vállalkozóval szerződést kötni, aki ezt biztosítani tudja.
Az pedig, hogy mire van igény, és mire van pénz, a lakók dolga.
A felújítás díja biztosan benne lesz a közös költségben, ezért én a közös képviselőt kérdezném meg arról, hogy milyen megoldást lehet találni a vízpótlás problémára.
Amúgy a tájékoztató levélben csak annyit közölt a közös képviselő, hogy nem lesz víz 5-7 napig és ennyi. Szerintem tuti nem foglalkozik ezzel.
Egyszerre csak néhány lakásban nem lesz víz, mert több strang van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!