A lenti képek alapján meg lehet állapítani a menet méretét?
2021. dec. 14. 11:36
1/9 A kérdező kommentje:
A harmadik kép nem saját. Csak azért tettem fel, mert kb. ilyen alakú a csavar. Amit keresek az a légtelenítő csavar mérete. Cserélnem kell, de nem tudom, hogy mi a mérete,kiszedni pedig csak akkor szeretném, ha már megvan az új.
2021. dec. 14. 11:40
2/9 anonim válasza:
Inkább tolómérőzd le, az a biztos.
3/9 A kérdező kommentje:
De azzal sem férek a menethez.
2021. dec. 14. 12:35
4/9 anonim válasza:
Csavar fejből nem igen, ráadásul radiátor légtelenítő, így colos is lehet vagy bármi más
5/9 anonim válasza:
Erre találták ki a menetfésűt. [link]
Vagy a triviálisabb megoldás, hogy ismert menetű anyákat rápróbálgatsz. Amelyik szorulás nélkül rámegy,és nem is lötyög, akkor meg is van a méret. Még megoldás, hogy elviszed egy fűtéstechnikai boltba, ott az eladótól kérsz a csavarhoz karmantyút.
6/9 anonim válasza:
Persze...., De a kérdező nem akarja kiszedni
7/9 anonim válasza:
Akkor kell keresni egy olyan embert, akinek röntgen szeme van, persze beépített mikrométerrel.
8/9 klimaesvillany pont hu válasza:
Ha jól látom, lakótelepi lakásról van szó. (Jól látom?)
Így viszont én nem merném nyomás alatt kitekerni azt a csavart akkor sem, ha tudom, hogy a cseredarab pont olyan, mint a régi, mert nem tudod a nyomást megszüntetni (ha csak nem fizetsz a távhő szolgáltatónak több tízezer Ft-ot).
9/9 A kérdező kommentje:
Solar Gyula, bementem egy szakboltba, elmondtam a nyomoromat, megmutattam a képet és az eladó Mester azonnal rávágta, hogy 1/4-es. És tényleg az, tegnap cseréltem ki. Igaz, hogy nem működik, de a méret jó volt.
2021. dec. 17. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!