Konyhába vlies tapéta?
Figyelt kérdés
Tényleg könnyen tisztítható? Ebédlőasztal mögé érdemes ilyet tenni, ha esetleg valami rámegy, nem lesz foltos?2021. nov. 27. 19:08
1/8 anonim válasza:
Nem tudom ti hogyan esztek, hogy a falra is megy az ételből, de szerintem teljesen lényegtelen, hogy mit raksz a falra normál körülmények között.
2/8 anonim válasza:
Konyhába csak csempét tennék, tapéta nem is illik oda.
3/8 anonim válasza:
#2 Tapétából van olyan, amin növényi motívumok vannak, azok simán passzolnak konyhához is. Egyedül a konyhapult mögé szokás csempét rakni, mert ott fokozott a vízártalom.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
3 nekem nem illik. Baj? Sőt mondok durvábbat a tapéta számomra kissé divatjamúlt, nálunk vagy csempe van, vagy festve van a fal, régen volt tapéta, de akkor sem a konyhában.
6/8 anonim válasza:
Nem baj, csak mondom, hogy vannak értelmes tapéták is. Előítélesnek hangzott a válasz, ezért reagáltam.
7/8 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem disznók módjára eszünk :D de néha előfordul, ha fal mellett van az asztal, hogy valami rámegy. Akiknek van pl. kisgyerekük, értik.
A pult mögött csempe van.
2021. nov. 27. 22:00
8/8 anonim válasza:
Az első nem ezen a bolygón él. Tegnap a majonézt le akartam rázni az üveg aljára, és nem vettem észre, hogy ki van nyitva. így beterítettem a frissen festett falat majonézzel, ami aztán rettenet foltosan jött le, most ott vannak a pacák a falon. Nem vagyok disznó, de így jutottam ehhez a kérdéshez...
Első, szívesen a felvilágosítást.
:D
Többiek: bevált ez a vlies tapéta?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!