Arra gondoltam, felújitom a konyhát. Elbontottam a konyhaszekrényt és mögötte vizesedik a falam vagy valami. Kit kell kerenem aki megmondja,hogy pontosan mi a baj?
Figyelt kérdés
Nem akarok elsőre egy válakozóval beszélni aki a félházat újra építi,de problémát nem biztos, hogy orvosolja csak elkendőzi. Sajnos van néhány rossz tapasztalatom...2021. nov. 15. 21:02
1/10 anonim válasza:
Vízvezeték-szerelő. Eltört a cső.
2/10 anonim válasza:
Ha ennyire nem bizol semmiféle szakiban akkor marad, hogy veszel egy vésöt meg egy kalapácsot és addig dolgozol mig kiderül.
3/10 anonim válasza:
Én elöbb nézek, és gondolkodom. Többet ésszel mint erővel.
4/10 anonim válasza:
Lehet csak páralecsapodás, képes a vakolat is leesni töle. Ha nagy pára van a házban, és a konyahabútor külső falnak volt épitve, és nincs höszigetelve a fal, akkor biztos páralecsapodás lesz ott.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem külső,belső fal. A másik oldal a fürdőszoba,csempézve. Az még a helyén van.
Ezért van az a gyanum,hogy nem csőtőrés.
2021. nov. 15. 22:09
6/10 mindentudó99 válasza:
Másik okdalon éri víz a csempét csempe alatt van szigetelés kenbe?
7/10 A kérdező kommentje:
Na azt nem tudom. De a fal amugy száraz.
2021. nov. 15. 22:24
8/10 anonim válasza:
A főzéskor elkerülhetetlen, hogy ne képződjön vízgőz. Ez hogyan van elvezetve a szabadba? Nem az csapódhat le a konyhafal mögötti falok?
Ha igen, akkor a vízgőzt ki kell vezetni a szabadba.
9/10 A kérdező kommentje:
Elszivó van beépitve.
Amugy szerintem ipari méretben kellene hozza főzni,napi 1-2 alkalom 30-60 perc kevés hozzá.
2021. nov. 16. 21:38
10/10 anonim válasza:
5: A csempézett falon a vizesedést úgy látod, ha lenézel a földre, az aljén kell legyen vizes, esetleg szineződik a fuga (a tégla szinét veszi át, ha tégla a fal), fehér fugán jobban látszik.
Illetve ha ereszt a cső, azt hallani is, hallgatózzál a falon, sziszeg-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!