Nagyon nagy munka levenni a konyhaszekrény munkapultját és újra visszatenni?
Most készül(t) az új konyhaszekrényem. Jön még az asztalos, mert még apróságok vannak hátra.
Teletetős mosogatóm van és úgy rakta a munkapultot, hogy egy vágott véget csak úgy hozzászilikonozott a mosogatóhoz. Azon túl, hogy ez a vágott él csúnya is, hiszen nyilván látszik vágott, a legnagyobb bajom vele, hogy a mosogató mellett állandóan vizes lesz, és ez élvédő nélkül mihamarabb tönkre fog menni.
Én mindenképpen azt szeretném, hogy szedje le és tegyen rá egy olyan fém élzárót ami ráhajlik a vágott végre és úgy tegye vissza.
Csak azért teszem fel a kérdést, mert biztos vagyok benne, hogy tiltakozni fog, hiszen már a be van építve a főzőlap, fel van téve a konyhai hátfal és a vízzáró.
Nem tudok hozzávetni, hogy ez mennyi munka és mennyire nehéz leszedni, leélzárózni és ismét visszarakni, de én ragaszkodni szeretnék hozzá, hogy tegye meg.
Ennek örülök.
Akkor hogy lehet megcsinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!