Félfordítós Mofém WC szelep helyett tartályost szeretnék, mert kicsi a víznyomás, nem viszi le a.. Mellékelt fotók szerint megoldható a kivitelezés ezzel a csővel bontás nélkül? És honnan veszi a vizet a tartályba? Csövet kell elvezetni a mosdó alá?
13/14
Annyira még nem vagyok képben, ezt se tudtam, hogy ilyen van. Persze nem rossz megoldásnak tűnik ez sem, viszont nálam sajnos centiken múlik minden. A beltéri ajtó cserénél szembesültem azzal, hogy 1 cm van a csésze perem és a becsukandó ajtó széle között, ráadásul úgy, hogy az ajtó mögött a zsanérnál még a csempéből is faragni kellett, mert nem lehetett becsukni. A régi, kidobott gerébtokos ajtónál több hely volt. Így a csészéhez inkább nem nyúlnék egyenlőre, csak ha már cserére érik, mert örülök, hogy egyáltalán meg lehetett így oldani esztétikusan, és használható lett. Persze azért futok egy kört, és nézek ilyet is, lemérem, csak attól tartok, hogy hiába lesz jó a méret, a bekötésnél mindig szoktak meglepetések lenni, és ezt a rizikót most nem merném inkább bevállalni.
16/16
Melyik városban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!