Máanyag ablakcserélén mind a 4 oldalt rögzíteni kell az ablakot?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 12:57
1/7 anonim válasza:
Én szeretem túlbiztosítani, így jobb és baloldalt 3-3 db. 28 cm-es csavar lett becsavarva a téglafalba, + körben a purhab.
(Fölülre amúgy sem lenne egyszerű becsavarozni az áthidaló miatt.)
2/7 anonim válasza:
Jellemzoen az oldalakon tudod rogziteni ha lukacsos teglad van. Alul a tegla lukaiba nem tudod normalisan bedubelezni.
2 oldalon kell a tobbit meg izombol tartja a pur hab.
3/7 anonim válasza:
körbe ragasztóhabbal rögzít, oldal irányban tokrögzítő mehet pluszba ahol a zsanérok és biztonsági zár van!!!
4/7 anonim válasza:
nálam nem rég volt ablak csere(panellakás)
150X150 es bukónyiló ablak
két oldalt 2-2 csavarral rögzitettéka szakik
szerintem az a 4 csavar elbít vagy 1 tonnát, ugyhogy az ablak tuti nem fog kiesni
Gondolom az hogy hol és mennyi helyne rögzitenek egy ablakot az függ az ablak méretétől, meg hogy miből vana fal amibe rögzitik
De tuti nem kell rahedli csavart beletolni
5/7 anonim válasza:
Csakhogy nem mindenki panelben lakik, és egy igényes családi házban pedig nem szokás egy 50 Ft-os csavaron spórolni, mint a proliknál.
6/7 anonim válasza:
Ez nem proli módi. Ha a 2-2 csavar megtartja, akkor minek 3 vagy 10-20? Minek szarrá fúrkálni az ablakot ha nem szükséges?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. okt. 8. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!