Tényleg ennyire megbízhatatlanok az építőipari szakik?
Mostanában csak az idegeskedés van bármit meg akarok csínáltatni
Pl: Most ablakot akarok cseréltetni, meg is köttöttük a vállalási szerződést meg volt az előleg befizetés
Meg volt a konkrét nap mikor jönnek, elpakoltunk, szabit vettem ki és nem jöttek
Felhívtama csókát elnézést kért és majd visszahív mikor tud jönni
Na napok óta nem is hív
Ennyire görények a válalkozók?
Másoknak is ezeka tapasztalatai?
Adtál előleget? :D
Akkor most kaptál egy kis leckét
Ők már soha nem fognak jönni :D
Nekem mázlim van, mert az unokatesom csinálja az összes többi nyílászaro cserét 15 éve, a szomszéd pedig barát és egyben építési vállalkozó.
De idegenekrol hasonló rosszakat hallok én is sajnos.
Ez már nem a bírósági ügy kategória?
Jó lenne tájékozottabbnak lennem ezekben az esetekben. Nem árt, ha tudok én is ilyen szörnyűségekről.
Jogi útra kellene talán terelned a dolgot kérdező! Ezek ÉRTÉKES idő- és energiarabló események!
Ablak gyartas es csere most kb 2-3 honap.
Szerzodes van remelem.
Amugy ilyenek. Kistelepulesen futesszerelot akartuk kihivni aprosagra regebben. Kb 10 percre lakik. Megigerte de nem jott soha. Massal is volt igy. Ilyenek a szakik.
Jartunk igy mernokkel is. Statikus. Szeptember elejen jon mint igerte, meg keressuk egymast. Telefonra nem reagal. Emailre nem valaszol.
Tul jo dolguk van az epitoipar megugrasa miatt. Valogathatnak ami egy dolog, de megtehetik ezt is, higy atvernek akkor is jol fog menni nekik.
Én most az udvart csináltatom, csak 2 hetet késett a mester, rendkívül elégedett voltam, hogy csak 2 hetet késett.
Profi meg minden, de ott kell álljak egész nap mellette, hogy úgy legyen minden, ahogy akarom, mert másképp tutira nem úgy lesz, es minden szakival ezt tapasztalom.
Esküdözött, hogy 2 hét alatt minden kész lesz. Most telt el már 4 hét, és minimum 3 napi meló van még, közben már sokhetes késést összegyűjtött a többi projekttel, és hozzám haza járnak a többiek utána, hogy mikor megy már oda is.
Az egyiknél el is kezdte a melót, szóval most méglassabban halad :D
De ez teljesen általános, nem kell meglepődni, és őket is megértem. Mindenesetre én most autodidakta módon próbalok mindent tanulni fiatalon, hogy a lehető legritkábban szoruljak arra, hogy mást kelljen hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!