A lakás belső téglafalainál kivéstem a konnektorokhoz vezető vezetékeket. Ha nem javítom ki a falakat mielőtt a gipszkarton előtétfalat eléjük rakom, akkor abból lesz hosszú távon bármilyen problémám?
Figyelt kérdés
Belső falakról van szó, a lakás külső falain nincsennek konnektorok.2021. okt. 6. 23:56
1/7 anonim válasza:
Elviekben nem ,én tennék védőcsövet .
2/7 anonim válasza:
Abból lesz a féregjárat, gletteld be.
3/7 A kérdező kommentje:
Védőcső van. Az a kérdésem, hogy a belső falak esetében milyen szerepe van a glettelésnek/vakolásnak a gipszkarton alatt.
2021. okt. 7. 08:35
4/7 anonim válasza:
Amit írtam 2-ben. Ott fognak közlekedni a csótányok, egerek meg minden ami arra jár.
5/7 A kérdező kommentje:
De mitől lesz az féregjárat? A műanyag csövekben tudnak közlekedni a rovarok.
2021. okt. 7. 08:45
6/7 A kérdező kommentje:
Mármint a glettelés mit segít ezen, ha a műanyag csövekben úgyis tudnak köulekedni a rovarok?
2021. okt. 7. 08:46
7/7 anonim válasza:
#6: Itt a villanyszerelő kolléga mondta, márpedig ő nem beszél a levegőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!