Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Gipszkarton falban ha arrébb...

Gipszkarton falban ha arrébb rakok egy konnektort, akkor a régi konnektornak a helye eltüntethető?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha látszana a régi konnektor helye

2021. okt. 5. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Korbevagod a konnektor helyet.lesz egy teglalap alaku luk. Vagsz egy ugyanakkora gipszkarton darabot. Mogotte lecekkel osszefogatod a kettot. Utana hezagolsz es glettelsz festesz. Youtuben van sok ilyen video.
2021. okt. 5. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

És olyan video is van, hogy mit kell tenni, ha nem tudod a "mögötte lécekkel összefogatod a kettőt", mert nem tudsz a fal mögé menni.

Lehet erre vonatkozott a kérdésed.

https://www.youtube.com/watch?v=17awCvAA7Q0

2021. okt. 5. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

1. vagyok, telefonról írtam és nem akartam oldalakon keresztül kifejteni a lécezés műveletét. Erre gondoltam:

https://www.youtube.com/watch?v=N-Kt3eUbia4

2021. okt. 5. 16:26
 4/5 puritan ***** válasza:
63%

Nem értem a második videót...

Ha már becsavarozta a lécet a lyuk mögé, ahogy kell, miért nem tudta azt a nyomorúlt gipszkarton darabot is hozzácsavarozni a léchez?

Akkor nem kellett volna úgy kínlódni a gletteléssel, hogy közben lötyög a berakott darab...

2021. okt. 8. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
63%

Neked teljesen igazad van :D csak random kerestem egy "lecezos" videot mert sok van, ezek szerint belevalasztottam. Nem neztem teljesen vegig. Valoban nyomi volt a feltolto. Be kene csavarozni a javito darabot is.

De ha vigasztal vannak benabb videok is. Pl amikor csavokam nem egy negyzet alakot vag ki hanem valami szabalytalan format es ugy faragja egy oran at, hogy beferjen :)

2021. okt. 8. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!