Régi faablakot műanyagra cseréltettem.Oldalt a gipszkartont hogy kell behelyezni?Kikaparom az ablak mellől a purhabot és beillesztem a gipszkartont a résbe vagy ablaksíkra vágom a purhabot és a gipszkartonnak rá kell menni az ablakkeretre?
Purhabot ne kapargass ki sehonnan!
Inkább az utóbbi fetetelezesed a nyerő. Rugips - rifixxel ragaszd, bár elég drága. Ha egyáltalán lehet még kapni. Más kartonragasztó is lehetséges.
Alternatíva még, a ragasztós purhab, a leírás szerint használd.
Jól atvagnak!
Hőhidas lesz az egész ablakkereted. Purhabot síkba vágni, és, ha van hely xps - el kiragasztani, vagy kartonnal. Jobbik esetben van toktoldó az ablakon, akkor simán mehet a 2cm-es xps. Hőhíd nuku, szigetelés tökéletes. De így ahogy ezek a kontárok csináljak, bizony mondom néked, nem lesz jó!!
Túl van ez bonyolítva.
Egyszerű a képlet. Bontasból származó hiányosságok visszapótlása, akár visszafalazasa (nem tudom mennyire ment szét a spaletta), majd a toktoldó teljes kitakarásáig xps-t ragasztani. A toktoldó ad egy függőleges egyenest, illetve párhuzamos/szimmetrikus lesz így mindkét oldalon a távolság tok és tok között. Hálós elvedo rá, eps ragasztóval, aztán minimum 2 réteg glett, csiszolás, festés. KB ennyi.
Jobban már nem tudom elmondani így éjfél után :)
Köszönöm.
A lényeg, hogy ahogy Ők csinálták az nem jó.
Szívesen!
Szólj nekik nyugodtan, akár mutasd meg, mit írtam. Nem a festő dolga ekkorát javítani. Ők bontották ki, építették be, tessék normálisan helyreállítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!