A hisec ajtóról lelehet szedni a hisec felíratot, úgy hogy az ajtó ne sérüljön?
9-es:
a zárbetétet náluk kell cseréltetni? :)
és hogyan fújtad körbe a tokot?
szerintem kb. már boszorkányüldözés szintig megy ez a Hisec hisztéria egyeseknél, egy nem bizonyítható videó miatt. 🤦🏼♀️
Kedves Kerdező!
NEM EGY BIZONYÍTHATATLAN VIDEÓ MIATT MEGY A BOSZORKÁNYÚZÈS!
Nèzd meg:
De a kommenteket olvasd el!
Üdv,Nivós kommentelő
Ha leszeded a feliratot, erősen lecsökkented az ajtó vastagságát...
:)
Egyet ne felejts el. A hisec és a többi ilyen ajtónak 5 perc áthatolás gátlása van, egy nívónak 20. Jó, hogy van különbség! És talán a legtöbb ilyen kínainnak nincs minősîtés hosszabbítása.
A zárbetétet te cseréled kérdező. Bár a kínai mérete nem eu szabvány, de 3 reszelőhúzás után könnyen belement az új. A hossza is hasonló, de jópár zár hosszú kulcsszárral készül a zárpajzs miatt, ezek teljesen jók hozzá.
Egy van viszont, hogy nem a sima kilincses zárcimkét kell kérni, hanem megerősített pajzsossat. A sima 1 éven belül letörik a kilincs.
A tokot, kűszöböt a beépítés után fújtam ki purral. Azt hiszem talán 3 tubussal ( volt belül annyi rés). Aztán lett burkolva takarókkal.
És én nem azért vettem mert de szuper biztonsági ajtó.
Hanem olcsó ajtó beépítéssel, jól hangszigetel, és hőszigetelésre sem panaszkodnék. Mindenképpe jobb a sima társasházi ajtóknál.
Aki biztonsági ajtóra vágyik, az biztonsági ajtót vegyen, ahol kézbe adják a minősítést.
De van cég a kínai ajtó jobbá tételére is.
Szia!
A nívó egyedileg gyártott ajtókat forgalmaz amikhez a papírt is adja.Az ajtóihoz illetve 10 év teljeskörű garanciát vállal valamint ha bármi problémád lenne akkor azonnal a helyszínre küldik a szervizet a probléma súlyosságától függően.
A biztonság a hő ès hangtechnikája kiváló.
(100%-ban magyar tulajdonú cèg ès több mint 30 ève vannak a piacon)
Nos a HiSec egy kínai 130.000 forintos ajtó.(most nèztem meg a honlapot).Nem ad hozzá semmilyen papírt.5 èv garanciát vállal az ajtóira.Az se tudjuk hány ève vannak piacon ès honnan szedik az ajtókat,milyen tulajdonú a cèg meg stb...,
Ez a MABISZ minősítés olyan,hogy jelenleg a követelmènyek a vicc kategória!
A hő-ès a hangtechnikája vicc kategória! Biztonság? Na ne röhögtess!( NEM A NULLÁS SZÍNT NA,DE SZERINTED MILYEN AJTÓ LEHET KEMÈNY 130.000FT-ÈRT BESZERELÈSSEL?)
A HiSec ajtót egy csomó videóban simogatják egy betörő erővel tör fel egy ajtót.Egy ilyen HiSec ajtót viszonylag csentben kifeszíteni max.5 perc...
Kalkuláltam neked:
Nívó:
Standard 5:
Marásminta:M0
Festett-Csokoládébarna Ral8017
Alap,Milánó matt kilincsgarnitúra
Mèret:90×210(ez általában egy ilyen standard,általános mèret)
5 perces vèdelemmel
Bruttó 177.800Ft-tól.
Nívó Plusz:
Marásminta:M0
Festett-Csokoládébarna Ral8017
Alap Arco Pro kilincsgarnitúrával
Mèret:90×210(ez általában egy ilyen standard,általános mèret)
N12-es zártipússal(15 perces vèdelemmel-3 cilinderzárral)
Bruttó:266.700Ft-tól
Nekünk is nivo van.
Bitang egy szerkezet az egyszer biztos, de azért azt tegyúk hozzá, hogy hőgátlása 0. Csak lépcsőházba használható.
Én azért vettem ezt mert majdnem mindenkinél hisec volt a lépcsőházban :)
Szia Kedves 17-es hülyesèg amit írsz!
A Nívónak külön kategóriái vannak attól függetlenül,hogy hova kerülne az ajtó beèpítèsre... Az ajtók a kategóriájuk szerint a legjobb hőszigetelèssel rendelkeznek.
Nívó kategóriák:
Nívó Standard 5
Hová ajánljuk:
Zárt lépcsőházba
Nívó Plusz
Hová ajánljuk:
Zárt és fűtetlen lépcsőházba
Nívó Extra
Hová ajánljuk:
Kültérre, zárt és nyitott fűtetlen lépcsőházba
#18: Egy valamire való marketinges nem hülyézi le a leendő vasárlókat.
A hisec konkurrense az alap nivo ajtó, annak pedig nincs hőszigetelése.
A kültéri 500e-től indul nálatok
Szia!
Nem vagyok Nívó marketinges.
Ezèrt engem szídj ne a Nívót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!