A hisec ajtóról lelehet szedni a hisec felíratot, úgy hogy az ajtó ne sérüljön?
Szia!
Igen ragasztva van,simán lehúzod úgy,hogy az ajtó ne sèrüljön!
UI: Tudom,mert ilyen ajtónk van ès most nèztem meg,mellesleg NIVÓ-ra cserèljük...
5-ös:
sok probléma volt vele?
Az 5-ös vagyok!
Te milyen környezetre akarod ezt az ajtót megvásárolni?
Kültèrre vagy panelba/társasházba?
Nem is tudom honnan kezdjem,de megpróbálom leírni a mondandómat.
Az ajtós ismerősömmel illetve idegen ajtósokkal akikkel beszélgettem mondták,hogy rengeteg HiSec-es,TerraSec-es meg ilyen Sec,olyan Sec-es ajtókat százával szedik ki mert az esetek 95%-ában betörtek a maradèk 5%-ban meg nem voltak az ajtóval egyèb technikai szempontok alapján megelégedve,ès hozzátették,hogy panelban,társasházban ugyan ùgy feltörik az ajtót mint a családi házaknál.Arra is érdemes kitérni,hogy ezeknek az ajtóknak a többségében ugyan az a zár van (tömeggyártás) és sok esetben a betörők a másik ilyen ajtóhoz kapott kulccsal jutottak be egy másik ajtón illetve gond nélkül kifeszítik feszítővassal( ès van olyan eset is amikor konzervnyitóval kaptak szét egy HiSec-es ajtót)Ezekkel az ajtókkal a legnagyobb baj az,hogy a hőszigetelésük is tropa,reklámozzák itt,hogy micsoda hőszigetelése van ezeknek az ajtóknak, de maga az ajtószárnyban van 5cm kőzetgyapot a két oldalán meg 1,5-2mm-es acèllemez,ès a keret egyáltalán nincs hőszigetelve.És panaszkodnak,hogy hùz az ajtó meg a párát törölgedik az ajtóról
Egy csomó negatívumot lehetne említeni az a szomorù helyzet.
Nekem és több ismerősömnek van. A zárbetét azonnal csere, mert a kínai szrt sem ér ennyi.
A tök üreges tokot nem töltik ki, ezért lapítható. Én telibe fújtam körbe. Sohasem törölgettem párát, és egyik ismerős sem.
Az 1,5-2mm lemezt SOHA nem bontod konzervbontóval; ez egy yutubos film! Nem 5 hanem 7cm vastag az ajtó! Így több a kőzetgyapot.
Az 5cm ajtók a legolcsóbbak, és méhsejt szerkezetű papír van bennük- ezért nem is hőszigeteltek. Ezek a régebbi, és nagyáruházi olcsó ajtók.
Szia!
Èn nem azt írtam,hogy 5cm vastag az ajtószárny!!!
HiSec oldala,idèzem:
SZERKEZET
Oldalanként 1,25- 1,25 mm vastag, magas minőségű acéllemez, belseje acélszerkezetű biztonsági merevítéssel a kilincs és a pánt oldalán külön megerősített, így a HiSec biztonsági ajtó jobban ellenáll a behatolással szemben.
Stb...,
(Tehát 7 cm-es ajtószárny.
Kèt kèt oldalán 1,25mm-es acèllemezzel,de tudod mit legyen 1,5mm. Akkor 70mm-1,5mm-1,5mm az 67mm akkor legyen benne 6,7cm kőzetgyapot.
Már meg ne haragudj,de szerintem akkor is egy nagy kalap fosss....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!