Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szigetelés nélküli házba...

Szigetelés nélküli házba milyen fűtés lehet a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés
25cm-es falak, régi műanyag ablakok, gáz nincs a környéken, szilárd tüzelésű kazán kiépítése túl drága lenne
2021. szept. 19. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Kandalló...
2021. szept. 19. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Klíma, hőszivattyú
2021. szept. 19. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
elsősorban szigetelés
2021. szept. 19. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy egy hőszigetelt házat is kell fűteni!! Ha szigetelünk, kevés pénz marad a fűtésre, ha ideiglenes fűtést rakunk össze, akkor lehet,

hogy kifagyunk, tehát először fűtsünk!!! A legjobb energiával a szénfűtés rendelkezik, hosszan egyenletesen, szabályozhatóan fűt!! Kazán, radiátor, cső kell hozzá, gravitációs rendszer!!!!! Sajnos még addig nem jutottunk el, hogy jó kazánban lehet csak fűteni, a többire azt írják "bármi elégethető benne", de abból sok meleg nem lesz!!!!! Nem tudom ki, hogy van vele, én nagykabátban is szoktam fázni!!!!!

Sokan a legkorszerűbb, majdnem "ingyenes fűtést" csinálják, már olyat is láttam, hogy öt félét, aztán egy hősugárzóval fűt!!! Elvem az, egyet kell csinálni, de azzal a legszélsőségesebb időjárásnál is meleg legyen!!!!!

Ha valaki ilyet akar, beszéljük meg: 06-30-711-8164

2023. jan. 24. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!