Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ütvefúrógép plafon fúrásra?

Ütvefúrógép plafon fúrásra?

Figyelt kérdés

Plafonba kellene befúrni egy lámpát. A 400W-os kínai gép nem nagyon viszi, persze 20 perc szenvedéssel sikerülne, de a fenti szomszédnak kihullna a haja. Kellene valami erösebb gép. Tudnátok ajánlani valamit nem horror áron?

Ezeket néztem eddig:

[link]

[link]

[link]

2021. szept. 16. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Ezekkel a 20 perc helyett 17 perc lenne. Fúrókalapácsot vegyél, ne ütvefúrót. Kicsit jobban zsebbenyúlós lesz, de ez van. Nem kell neked nagy teljesítményű sem profi márka háztartási használatra. Mindneképpen SDS tokmányosat vegyél. Ha nagyon tanácstalan vagy, akkor a "rule of thumb" az, hogy aminek van véső funkciója is, az jóval erősebb mint egy mezei ütvefúró.

[link]

[link]

[link]

2021. szept. 16. 20:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ezekkel a gépekkel ugyanúgy beteszem a fúrószárat és fúrok? Vagy elötte másik fejjel elö kell vésni?
2021. szept. 16. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kölcsönözz egy gépet. Pár ezer Ft és nem kell kínlódnod ilyen barkács szerszámokkal.
2021. szept. 16. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Ugyan úgy kell fúrni vele mint a sima ütvefúróval, csak a fúrószár befogása más. Nem kell megszorítani a tokmányban, hanem csak bele kell dugni és bepattan.
2021. szept. 16. 21:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Kölcsönözni nem akarok. Egyszer csináltam, aztán rámfogták hogy elrontottam a gépet (végül nem is használtam, így biztos nem) és buktam 50 ezer kauciót.

A sima fúrószár akkor nem jó ezekbe? Mert a Hyundai-t néztem és abban nincsen 6-os fej, csak 8 a legkisebb. Ha kell vennem, hogyan keressem? Mi ezeknek a neve?

2021. szept. 16. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
"SDS plus fúrószár" néven keresd.
2021. szept. 16. 22:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, minden érthetö!
2021. szept. 17. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!