Ütvefúrógép plafon fúrásra?
Plafonba kellene befúrni egy lámpát. A 400W-os kínai gép nem nagyon viszi, persze 20 perc szenvedéssel sikerülne, de a fenti szomszédnak kihullna a haja. Kellene valami erösebb gép. Tudnátok ajánlani valamit nem horror áron?
Ezeket néztem eddig:
Ezekkel a 20 perc helyett 17 perc lenne. Fúrókalapácsot vegyél, ne ütvefúrót. Kicsit jobban zsebbenyúlós lesz, de ez van. Nem kell neked nagy teljesítményű sem profi márka háztartási használatra. Mindneképpen SDS tokmányosat vegyél. Ha nagyon tanácstalan vagy, akkor a "rule of thumb" az, hogy aminek van véső funkciója is, az jóval erősebb mint egy mezei ütvefúró.
Kölcsönözni nem akarok. Egyszer csináltam, aztán rámfogták hogy elrontottam a gépet (végül nem is használtam, így biztos nem) és buktam 50 ezer kauciót.
A sima fúrószár akkor nem jó ezekbe? Mert a Hyundai-t néztem és abban nincsen 6-os fej, csak 8 a legkisebb. Ha kell vennem, hogyan keressem? Mi ezeknek a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!